Familie Kloosterman

Binnenkijken bij familie Kloosterman

Voorafgaand en tijdens het bouwproces heeft klantenbegeleider Erwin ons goed geadviseerd. Het was fijn dat hij zo meedacht. Ook na de bouw konden we met al onze vragen terecht bij de klantenservice!"

- Gonnie Kloosterman

Familie Kloosterman

Deze mooie vrijstaande woning in Drachten wordt bewoond door Theo, Gonnie en hun twee zonen Jurjen en Redmar. De familie is er in geslaagd om de binnenkant van hun woning naar eigen smaak in te richten. De stijl van de woning is een combinatie van meerdere woonstijlen, voornamelijk modern en Scandinavisch. Lichte en rustige kleuren worden afgewisseld met zwarte accenten. Tijd voor een binnenkijker!

Oost west, thuis best. Er gaat niets boven je eigen, gezellige, knusse en vertrouwde omgeving. Het echte thuisgevoel omschrijft de familie als:

  • Thuis is waar we samen kunnen zijn met ons gezin, familie en vrienden
  • Een huis waar we alles kunnen doen: wonen, werken, sporten en plezier maken met elkaar
  • De rust en fijne ruimte in ons huis om te ontspannen
Thuis als nergens anders

Thuis als nergens anders

Van starter tot senior; Samen creëren we jouw thuis helemaal naar wens. Want, met prefab houtskeletbouw volgens VDM Woningen zijn duizenden unieke combinaties mogelijk. Jouw droomhuis? Je bouwt het met VDM! Maak een vrijblijvend afspraak met een van onze adviseurs of download de brochure.

Maak een afspraak

Eigen Aardig en op Eigen Wijze

Eigen Aardig en op Eigen Wijze

 VDM Woningen bouwt al bijna anderhalve eeuw duurzame, hoogwaardige en energiezuinige woningen. Circa 250 per jaar. Dat doen we vanuit onze vestiging in Drogeham (Friesland). En daar zijn we best wel trots op. Al noemen we dat zelf liever 'Grutsk'.

Wij zijn VDM