Ga naar inhoud
Logo
Logo

Een woning van nu, voor later

Levensloopbestendig wonen

Denk jij aan een levensloopbestendige woning voor de toekomst? Waar je nog jarenlang met veel plezier en comfort thuiskomt? Onze woningstijlen sluiten aan bij de behoeften op elk moment van je leven. Een slaapkamer en badkamer op de begane grond? Je kiest jouw comfort.

Jouw woning op alles voorbereid

Met een levensloopbestendige woning ben je voorbereid op alle levensfasen. Een levensloopbestendig huis bouw je met het oog op morgen, waardoor je er lang in kunt blijven wonen.

Een levensloopbestendige woning bouwen met de uitstraling van een moderne vrijstaande woning? Dan ben je bij VDM Woningen aan het juiste adres. Wij bouwen royale, energiezuinige woningen waarmee je volledig bent voorbereid op het leven dat komen gaat. Zo heeft jouw levensloopbestendige woning een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Maar ook op de eerste verdieping is er ruimte voor een badkamer en meerdere slaapkamers. Kortom: jouw huis is op alles voorbereid.


Bekijk al onze woningstijlen

Levensloopbestendig wonen op jouw droomplek

Jouw droomplek gevonden? Dan wil je daar zo lang mogelijk wonen. Maar ook zo snel mogelijk. Ook dan zit je goed bij VDM Woningen. Onze houtskelet-bouwtechniek kent namelijk een vlot bouwproces.

De winst zit in onze efficiënte prefabricage: grote onderdelen van het casco bouwen we onder ideale condities in onze fabriek in Drogeham. De zeer goed geïsoleerde componenten transporten we vervolgens naar jouw kavel, waar ze binnen één à twee dagen een wind- en waterdicht geheel vormen. Op deze manier krijgen weersinvloeden geen kans en wordt de bouw niet vertraagd. Daarna metselen we vakkundig de buitenmuren, leggen we de dakpannen en bouwen we de woning van binnen helemaal af. De verdieping voorzien we van een geluidsisolerende gietvloer.


Meer over onze bouwmethode

VRAAG GRATIS ONS WONINGMAGAZINE AAN

In ons woningmagazine vind je al onze woningstijlen, meer informatie over onze bouwmethode en persoonlijke verhalen van bewoners. Download het magazine of ontvang het vrijblijvend per post. Mogen wij binnenkort ook voor jou aan de slag?


Vraag het woningmagazine aan

Levensloopbestendig wonen met VDM Woningen

  • Een woning voor nu én de toekomst
  • Badkamer én slaapkamer op de begane grond
  • Keuze uit vele woningstijlen

  • Snel en efficiënt bouwproces
  • Duurzaam en gebruiksvriendelijk installatiesysteem
  • Eén aanspreekpunt tijdens het hele bouwproces

Voorbeeld plattegronden

Maak kennis met de Preston

Onze woningstijl Preston is zeer geschikt om de begane grond in te delen met een slaapkamer en badkamer op de begane grond. De uitstraling van de woning kun je daarnaast volledig aan laten sluiten op jouw stijl. Al vele families zijn inmiddels trotse eigenaar van een Preston woning. Elke woning is op Eigen Wijze gerealiseerd, allemaal even uniek. Laat je inspireren door wat er allemaal mogelijk is.


Bekijk de Preston
Schuurwoning, nieuwbouw woning, vrijstaande woning, houten gevelbekleding Trelleborg

Levensloopbestendig wonen in de Trelleborg

Riant wonen met allure doe je in de luxe schuurwoning Trelleborg. Onze meest complete schuurwoning met stoere gebinten, een fraaie entree, inpandige garage en overdekt terras. Slaapkamer en badkamer op de begane grond? Geen probleem. Deze woningstijl biedt genoeg ruimte om comfortabel te wonen.


Bekijk onze schuurwoning Trelleborg
Sienna, nieuwbouw woning, vrijstaande woning, landelijke woning

Landelijk en levensloopbestendig wonen

De Sienna is de landelijke woningvariant in onze woningstijlen. Ook deze woning biedt ruimte voor een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Door de uitstraling past deze woningstijl uitstekend in het landelijk gebied. Daarnaast zijn de indeling, kleurstellingen en verschijningsvormen aan te passen naar jouw stijl. Zodat de woning helemaal bij jou past.


Bekijk de Sienna

Wil jij ook jarenlang met veel plezier en comfort thuis wonen?

Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden van levensloopbestendig wonen, de woningstijlen en onze bouwmethode. Onze mensen helpen je graag op een persoonlijke en eerlijke manier verder. Neem gerust contact met ons op of neem een kijkje in al onze woningstijlen.


Neem contact met ons op