Ga naar inhoud
Logo
Logo

Onze mensen zijn ons grootste goed

Wij zijn VDM Woningen

Al bijna anderhalve eeuw bouwen we vanuit het Friese Drogeham op geheel Eigen Wijze met natuurlijke materialen prachtige woningen. De mensen van VDM zijn de Eigen Aardige specialisten die prefab houtskeletbouw naar het hoogste niveau tillen. Ontdek het verhaal en het gezicht van VDM Woningen.

Al anderhalve eeuw de betekenis van kwaliteit

VDM Woningen is niet het eerste de beste bouwbedrijf. Wij zijn al bijna anderhalve eeuw geworteld in het Friese Drogeham. Waar een klein dorp groot in kan zijn, of misschien is Grutsk een beter woord. Wat het ook is, VDM is onlosmakelijk verbonden met de Friese identiteit van de Wâlden. En die Friese eigenheid vind je terug in alles wat wij doen en laten.

We zijn nuchter, eerlijk, betrokken, degelijk en duidelijk. En we streven altijd naar kwaliteit. Het is vooral die kwaliteit die de rode draad vormt, die ons definieert. Kwaliteit is voor ons geen onderscheidend argument, maar de norm.


Wij zijn Eigen Aardig

Wij zijn echte Friese doorzetters, een hechte gemeenschap. We zijn van ‘samen de schouders er onder zetten’. Onze mensen zijn samen VDM en VDM is van ons allemaal! We laten ons ambacht voor ons spreken, staan met onze voeten in de klei en gaan voor elkaar door het vuur. Fatsoenlijk, eerlijk, correct, nuchter en recht door zee. Daar kun je ons elke dag weer aan herkennen. Eigenlijk zijn we best wel trots op elkaar en op VDM. Al noemen we dat zelf liever Grutsk…


Word jij ook een VDM’er? Bekijk onze vacatures

Wij doen op Eigen Wijze

Ons proces, onze werkwijze, onze kwaliteit… Ze zijn stuk voor stuk typisch VDM. We bepalen onze norm zelf. En dat onze lat altijd wat hoger ligt dan wat anderen normaal vinden, vinden wij eigenlijk heel gewoon. We maken voor anderen namelijk alleen de kwaliteit die we zelf zouden willen ontvangen. Strak, netjes, snel, duurzaam, flexibel en innovatief. Zelfs na bijna anderhalve eeuw leren we elke dag nog hoe we dit een beetje beter kunnen doen.


Benieuwd naar een kijkje in onze houtwereld?

Zonder mensen geen VDM Woningen

De betekenis van kwaliteit? Dat zijn onze mensen! Vanuit onze thuisbasis in Drogeham werken we met ongeveer 180 toegewijde, nuchtere medewerkers elke dag weer aan woningen waar je met veel plezier thuiskomt. Waar wij ons in onderscheiden? Wij hebben vrijwel alle disciplines in eigen huis. Van projectleiders tot architect, van bouwkundig tekenaar tot timmerman en van een eigen installatiebedrijf tot houten kozijnenfabriek. Wij stellen graag een aantal van onze mensen aan je voor.


Verkoopadviseur Mariska

Altijd persoonlijk en duidelijk. Mariska is één van onze verkoopadviseurs die jou stap voor stap helpt naar de realisatie van jouw droomwoning. Van oriënterend adviesgesprek tot het kiezen van detailwerk van de woning. Met haar neem je rustig jouw wensen en mogelijkheden door.


vacature calculator

Bouwkundig tekenaar Heine

Maak kennis met Heine. Na de oriëntatiefase met de verkoopadviseur gaat Heine met zijn collega’s op de tekenafdeling aan de slag om jouw wensen om te zetten naar een ontwerptekening. Daarnaast maakt hij diverse berekeningen.


Machine operator Thies

Thies is onze machine operator. Hij vervaardigt samen met zijn collega’s in de fabriek en de geautomatiseerde Mobi-One machine de prefab elementen van jouw woning. Echt vakmanschap gecombineerd met geautomatiseerd proces.


timmerman bouw vacature

Timmerman Auke

Op de bouwplaats is timmerman Auke te vinden. Na de montage van de elementen van de woningen, zorgt hij met zijn collega’s ervoor dat de woning zeer nauwkeurig wordt afgetimmerd. Van ruwbouw tot het fijne timmerwerk, Auke werkt toe naar de oplevering.


Wil je ons nog beter leren kennen?

Heb je een vraag, wil je graag meer informatie of wil je eens langskomen voor een vrijblijvend adviesgesprek?  Wij gaan graag voor jouw aan de slag! Je kunt met ons contact opnemen via het contactformulier of via het algemene telefoonnummer. Uiteraard verwelkomen wij je ook graag bij ons in Drogeham!


Kom met ons in contact