Ga naar inhoud
Logo
Logo

Gezamenlijk creëren we woonwaarde

Ontwikkelen en bouwen

Als ontwikkelaar en bouwpartner werken wij aan de duurzame leefbaarheid van steden en dorpen. Dat doen we in zowel kleine als grootschalige nieuwbouwprojecten en gebiedsontwikkeling. Samen met bewoners, woningcorporaties, ontwikkelaars, beleggers en gemeenten willen we voor nu en de komende generaties woonwaarde creëren.

Alles in eigen huis

Waar wij ons in onderscheiden? Wij hebben vrijwel alle disciplines in eigen huis. Van projectleiders tot architect, van bouwkundig tekenaar tot timmerman en van een eigen installatiebedrijf tot houten kozijnenfabriek. Dat zorgt ervoor dat wij zelf nieuwbouwprojecten ontwikkelen of met opdrachtgevers. We hebben alles onder een dak, zodat de lijnen kort blijven en we hoge standaarden kunnen garanderen. Wij gaan voor kwaliteit, elke dag opnieuw.


Ontdek wie wij zijn

Wij denken mee in woonconcepten

Wij staan klaar voor de generaties van nu en later om een gezonde woon- en leefomgeving te creëren. Daar waar bewoners jarenlang met veel plezier en comfort thuiskomen. Daarom hebben wij woonconcepten ontwikkeld voor corporaties, ontwikkelaars, investeerders en andere opdrachtgevers. Woonconcepten die van betekenis zijn voor de toekomst: energiezuinig, duurzaam gebouwd en passend in elk straatbeeld. Van kleine aantallen tot grote series, voor elke (her)ontwikkeling van een gebied sluiten wij aan met onze woonconcepten.


Ontdek onze woonconcepten

Een greep uit onze projecten

Meer gerealiseerde projecten
houtskeletbouw, prefab, nieuwbouwwoning, nieuwbouw woning, vdm woningen

Het duurzame verhaal van houtskeletbouw

Wij realiseren al onze woningen volgens de beproefde houtskelet bouwmethode. Alle houtskeletbouwelementen die benodigd zijn voor onze woningen, worden in onze geautomatiseerde fabriek vervaardigd onder gecontroleerde omstandigheden en volledig in eigen beheer. De thema’s duurzaamheid en ecologie zijn daarbij al decennia lang verweven in onze organisatie. We gebruiken in onze woningen het bouwmateriaal dat door de natuur is gecreëerd: hout! Hout is van nature een circulaire en hernieuwbare grondstof dat CO2 opslaat. Met onze bouwmethode en onze aandacht voor bewoners laten wij zien dat duurzaamheid en kwaliteit hand in hand gaan.


Meer over ons duurzame verhaal

Veilig en aardbevingsbestendig

De prefab houtsysteem bouwmethode is dé techniek voor duurzaam en solide bouwen. Daarnaast is ons unieke prefab houtsysteem bouwmethode uitermate geschikt om aardbevingsbestendige woningen te realiseren. Bij de aardbevingsbestendige nieuwbouwwoningen maken wij gebruik van een aangepaste fundering gecombineerd met diverse verankeringen en lichte bouwmaterialen. Door de combinatie van deze toepassingen nemen de bijzondere kwaliteiten van houtsysteembouw nog verder toe als het gaat om aardbevingsbestendigheid.


Bewonersparticipatie

Het laten bouwen van een nieuwbouwwoning is een unieke ervaring voor de toekomstige bewoners. Wij vinden het daarom belangrijk dat de bewoners optimaal betrokken worden bij de voorbereiding en de uitvoering van de bouw.

Onze persoonlijke klantadviseur neemt de toekomstige bewoner bij de hand en begeleidt hem/haar door het gehele bouwproces naar een succesvolle oplevering van de woning. Daarbij garanderen wij korte communicatielijnen. Zo blijft het voor de bewoner leuk, helder en overzichtelijk.


Leer ons projectteam kennen!

Wij werken tijdens de gehele realisatie met één vast bouwteam. Dit zorgt voor continuïteit in de voorbereidings- en uitvoeringsfase en eenduidigheid richting onze partners en de toekomstige bewoners van de woningen. Dit betekent ook dat wij tijdens het hele proces ontzorgen: van het ontwerp tot de daadwerkelijke oplevering van de woning.


Kom met ons in contact