Ga naar inhoud
Logo
Logo

Bouw jouw thuis

Ben jij op zoek naar een nieuwbouwwoning? Wij gaan graag voor jou aan de slag. Op onze Eigen Aardige manier bouwen wij op geheel Eigen Wijze woningen waar je jaren met veel plezier en comfort thuiskomt. Van starter tot senior; met prefab houtskeletbouw zijn vele unieke combinaties mogelijk.

Nieuwbouw woning, vrijstaande woning, droomwoning

Jouw stijl, jouw droomwoning

Met vele verschillende woningstijlen is er voor ieder wat wils. Daarnaast is iedere nieuwbouwwoning geheel naar eigen wens samen te stellen, een groot voordeel van de houtskelet bouwmethode. Van een slaapkamer en badkamer op de begane grond tot een aangebouwde garage. Er zijn vele opties mogelijk en onze adviseurs denken graag met je mee. Laat je inspireren en ontdek onze woningstijlen!


Bekijk al onze woningstijlen
Nieuwbouw woning

Je hebt een kavel, en nu?

Heb jij een kavel (op het oog) en wil je een indruk krijgen van het bouwen met VDM Woningen? Dan biedt een vrijblijvend adviesgesprek uitkomst. Wij nemen je in 5 stappen mee hoe je van oriënterend adviesgesprek naar een definitief ontwerp van de nieuwbouwwoning komt.


Naar het stappenplan

VRAAG GRATIS ONS WONINGMAGAZINE AAN

In ons woningmagazine vind je al onze woningstijlen, meer informatie over onze bouwmethode en persoonlijke verhalen van bewoners. Download het magazine of ontvang het vrijblijvend per post. Mogen wij binnenkort ook voor jou aan de slag?


Vraag het woningmagazine aan

Een greep uit onze woningstijlen

Kies jouw favoriete woningstijl
VDM Woningen, houtskeletbouw, prefab bouwen, nieuwbouw

Wij bouwen kwaliteit

Wil je een prefab woning laten bouwen? Dat is een uitstekende keuze. Met deze bouwmethode laat je relatief snel een duurzame en hoogwaardige woning bouwen. Prefab bouwen is een proces waarbij de belangrijke elementen, zoals binnen- en buitenwanden, vloeren en dakopbouw, van jouw woning in onze geautomatiseerde fabriek worden gemaakt. Daardoor hebben weersinvloeden geen enkele kans. Niet op het materiaal en niet op het proces.


Meer over onze bouwmethode
showroom, prefab, houtskeletbouw, nieuwbouw

Laat je inspireren in onze showroom

Het fijne van een nieuwbouwwoning is dat je het helemaal naar jouw smaak kan maken. Jij bepaalt de stijl en sfeer waarin je straks woont. Tijdens een gesprek met één van onze verkoopadviseurs kun je inspiratie opdoen in de keuzes van jouw woning. Hierbij kun je denken aan de keuze van baksteen, gevelbekleding, deuren, trappen, verlichting en sanitair.


Wij staan voor je klaar

Wij gaan graag voor jou aan de slag. Samen bouwen we jouw woning waar je jaren met veel plezier en comfort thuiskomt. Laat je inspireren door onze unieke woningvarianten en kies jouw stijl. En wil je graag meer weten over de mogelijkheden en onze bouwmethode? Eén van onze verkoopadviseurs Anna, Henk of Mariska helpt je graag op een persoonlijke en eerlijke manier verder.


Neem contact met ons op