Ga naar inhoud
Logo
Logo

Modulair bouwen met maatwerk

Onze woonconcepten

Wij staan klaar voor de generaties van nu en later om een gezonde woon- en leefomgeving te creëren. Daar waar bewoners jarenlang met veel plezier en comfort thuiskomen. Daarom hebben wij woonconcepten ontwikkeld voor corporaties, ontwikkelaars, investeerders en andere opdrachtgevers. Woonconcepten die van betekenis zijn voor de toekomst: energiezuinig, duurzaam gebouwd en passend in elk straatbeeld.

Onze woonconcepten voor nu en de toekomst

Van starters tot gezinnen en de doelgroep die zich alvast voorbereidt op de toekomst: ieder heeft zijn eigen woonwensen en -behoeften. Onze woonconcepten sluiten daar met indeling en functiemogelijkheden naadloos op aan en zijn in iedere gewenste architectonische stijl aanpasbaar. Dat maakt dat er voor ieder straatbeeld, in zowel kleine als grootschalige nieuwbouwprojecten, een passend en modern woonconcept is. Onze woonconcepten worden op een efficiënte, vlotte en duurzame wijze ontwikkeld en gerealiseerd door onze geïndustrialiseerde houtskeletbouwmethode. Het resultaat zijn zeer duurzame, energiezuinige en kwalitatief hoogwaardige woningen.

 


Meer over onze bouwmethode

Onze woonconcepten

VDM StartWijs

Als antwoord op de groeiende vraag naar betaalbare en compacte één- en tweepersoonswoningen ontwikkelden wij VDM Startwijs, oftewel groots wonen in het klein. De naam zegt voldoende, een woonconcept dat voorziet in alle woonbehoeften met een efficiënte indeling.


Ontdek meer over VDM StartWijs

VDM GroeiWijs

Het woonconcept VDM GroeiWijs zorgt dat bewoners jarenlang met veel plezier en comfort thuiskomen. Het groeit mee met de woonwensen van de generaties. Binnen dit woonconcept staat de indelingsvrijheid centraal. De flexibele plattegrond biedt tal van opties, zodat het woonconcept altijd aansluit bij de wensen van de bewoners.


Ontdek meer over VDM GroeiWijs

VDM LevensWijs

Het woonconcept VDM LevensWijs biedt een uitkomst voor de doelgroep die op de toekomst voorbereid wil zijn. In de basis zijn de woningen ingericht met een slaapkamer en badkamer op de begane grond, zodat bewoners er nog jarenlang met veel plezier en comfort kunnen blijven wonen.


Ontdek meer over VDM LevensWijs

Meer weten over onze woonconcepten?

Op onze Eigen Aardige manier maken wij op geheel Eigen Wijze duurzame woningen waar bewoners jaren met veel plezier en comfort thuiskomen. Meer weten over onze woonconcepten voor starters, gezinnen en de doelgroep die voorbereid wil zijn op de toekomst? Samen kijken we naar de wensen en mogelijkheden.


Neem contact op met onze projectafdeling