Ga naar inhoud
Logo
Logo

Garanties en certificaten

Kwaliteit vormt de rode draad in het werk van VDM Woningen. Onze woningen en werkprocessen voldoen daarom aan de huidige eisen, richtlijnen en garanties.

Woningborg garantie
Woningborg garandeert de kwaliteit van woningen en borgt het afbouwproces, mocht een bouwonderneming failliet gaan.

Keurmerk HoutbouwersNL
VDM Woningen voldoet aan het keurmerk HoutbouwersNL, het keurmerk voor betrouwbare geïndustrialiseerde houtbouwsystemen. een combinatie van zekerheid van kwaliteit en duurzaamheidsvoordelen.

KOMO
KOMO is een keurmerk in de bouwsector voor de kwaliteit van producten, diensten, processen en systemen.

Certificaat ISO 9001
Met het ISO 9001 Certificaat toont VDM Woningen aan te voldoen aan de eisen van het kwaliteitsmanagementsysteem voor het assembleren, plaatsen en installeren van prefab woningen. 

 

 

 


Certificaat ISO 14001
Met het ISO 14001 Certificaat toont VDM Woningen aan te voldoen aan de eisen van het milieumanagementsysteem voor het assembleren, plaatsen en installeren van prefab woningen.

CO2 Prestatieladder
VDM Woningen voldoet aan de CO2 Prestatieladder en heeft het CO2-Bewust Certificaat Niveau 3 behaald, waarmee wij aantonen CO2 te reduceren binnen onze bedrijfsprocessen.

NL-EPBD Procescertificaat
VDM Woningen beschikt over een NL-EPBD Procescertificaat. Dit betekent dat VDM Woningen aan de nationale beoordelingsrichtlijn BRL 9500-W voldoet en zelf een energielabel mag verstrekken.

VCA
VCA is een certificering voor veiligheid, gezondheid en milieu. Doel is om bedrijven veilig te laten werken en ongevallen te voorkomen. VDM Woningen voldoet aan de VCA voor aannemers.


Benieuwd naar de ervaringen van bewoners?

Na oplevering van je woning is het tijd om van je huis een thuis te maken. Neem een kijkje bij verschillende gezinnen die elke dag thuiskomen in een VDM woning en lees wat hun ervaringen zijn.


Bekijk hun ervaringen