Ga naar inhoud
Logo
Logo

Voor iedere smaak een woningstijl

Vrijstaande woning bouwen

Wil jij een vrijstaande woning laten bouwen? Waar je nog jarenlang met veel plezier en comfort thuiskomt? Met bijna 40 woningstijlen kies jij jouw woning die helemaal aansluit bij jouw woonwensen.

Vrijstaande woningen in vele stijlen

Voor veel mensen is een vrijstaande woning een langgekoesterde droom. Wij maken die droom graag voor jou werkelijkheid. Wij bouwen namelijk betaalbare vrijstaande woningen. Hoe dat kan? Door onze prefab bouwmethode. Deze is zó efficiënt dat ons bouwproces korter is dan bij traditionele bouw. Deze tijdwinst zie je terug in het kostenplaatje van jouw huis.

Al onze woningstijlen zijn vrijstaande woningen. Van statige herenhuizen tot moderne ‘hoge goot’ woningen. En van landelijke schuurwoningen tot huizen met een eigenzinnige, kubistische stijl.


Bekijk al onze woningstijlen
hannover, nieuwbouw woning, vrijstaande woning

Kwaliteit staat voorop

Wij bouwen onze vrijstaande woningen op onze hoogwaardige prefab houtskeletbouwmethode. Belangrijke elementen van jouw woning prefabriceren we in onze geïndustrialiseerde fabriek. En dus niet op de bouwplaats, zoals gebeurt bij traditionele bouw.

Droog en onder ideale omstandigheden bouwen wij de casco-onderdelen van jouw huis in onze fabriek. We transporteren ze vervolgens naar de kavel, waarin we binnen 48 uur een volledig waterdicht casco bouwen. Daarna volgen werkzaamheden als het metselen van de buitenmuur, leggen van dakpannen en de afbouw binnenshuis. Zodoende kunnen we een kwalitatief hoogwaardige vrijstaande woning opleveren.


Meer over onze bouwmethode

Een vrijstaande woning bouwen met VDM Woningen

  • Keuze uit vele woningstijlen
  • Grootte, indeling en kleurstelling: jij kiest
  • Snel en efficiënt bouwproces

  • Eén aanspreekpunt tijdens het hele bouwproces
  • Duurzaam en gebruiksvriendelijk installatiesysteem
  • Een woning voor nu én de toekomst
Salzburg, nieuwbouw woning, vrijstaande woning, landelijke woning

Duurzaam bouwen en wonen

Al anderhalve eeuw bouwen we met natuurlijke materialen en met de natuur in ons achterhoofd. In die tijd hebben we onze bouwmethode geperfectioneerd tot in detail. Dat uit zich niet alleen in kwaliteit en stijl, maar ook in duurzaamheid. Al onze vrijstaande woningen zijn duurzaam gebouwd en worden energiezuinig of energieneutraal opgeleverd. Een greep uit onze duurzame maatregelen:

  • Dakopbouw, vloer en wanden worden al in onze fabriek voorzien van een dikke isolatiedeken, waarin geen kier of naad te vinden is.
  • Al onze woningen worden voorzien van een duurzaam installatiesysteem en zonnepanelen
  • Vanaf de tekentafel tot de productielijnen; iedere woning wordt op een gasloze en energieneutrale ontwikkeld en geproduceerd op onze bedrijfslocatie.

Ontdek meer over onze duurzame verhaal

Woon jij binnenkort ook in een vrijstaande woning?

Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden van onze vrijstaande woningen en onze bouwmethode. Samen bouwen we jouw woning waar je jaren met veel plezier en comfort thuiskomt. Laat je inspireren door onze unieke woningvarianten en kies jouw stijl. Eén van onze verkoopadviseurs Anna, Henk of Mariska helpt je graag op een persoonlijke en eerlijke manier verder.


Bekijk alle woningstijlen