Harkema - Fûgelkamp

NVM OPEN HUIZEN DAG | ZATERDAG 30 SEPTEMBER 2023

Wil jij geheel vrijblijvend en op een laagdrempelig manier de 2 royale halfvrijstaande nieuwbouwwoningen in Harkema bekijken? Kom een kijkje nemen op zaterdag 30 september tussen 11.00 en 15.00 uur. Ervaar hoe fijn het hier wonen is en ontdek de gemakken van deze energiezuinige en duurzaam gebouwde woningen. 

Fûgelkamp

De woningen zijn gesitueerd aan een groen pleintje in een rustige woonwijk. De diepe voortuinen en het vrije zicht aan de voorzijde geven de woningen een ruimtelijke plek in de wijk. Echte blikvangers van de woning zijn de Franse balkons en houten accenten. De woningen zijn ruim opgezet met drie slaapkamers en een geïsoleerde garage. 

Duurzaam wonen
Alle woningen hebben een A+++ energielabel, zijn voorzien van vloerverwarming, CO2-gestuurd ventilatiesysteem, een eigen warmtepomp en zonnepanelen op het dak. Deze all-electric maatregelen zorgen voor lage energielasten. 

Harkema 
Het dorp Harkema is gelegen in het nationaal landschap ‘De Noardlike Fryske Wâlden’, dat zich kenmerkt door de prachtige houtwallen en elzensingels met fiets- en wandelpaden. Het is centraal gelegen tussen Groningen en Leeuwarden. Met een actief verenigingsleven, meerdere onderwijsinstellingen en een ruim winkelaanbod is Harkema een ideale woonlocatie voor alle leeftijden. 

Interesse?
Download de projectbrochure voor meer informatie en/of neem contact op met Makelaardij Hoekstra

1 beschikbaar Woningtype Falco

Woningtype Falco

Twee-onder-één-kap
Kavelopp: tot 327 m² Plaats/wijk: Harkema / Prijs: € 434.950
Meer informatie