Harkema - Fûgelkamp

Royaal, onder architectuur gebouwd en ook nog eens uitermate energiezuinig (A+++). Dat staat centraal bij de vier halfvrijstaande woningen in het project Fûgelkamp in Harkema.  

Fûgelkamp
Dit nieuwbouwplan bestaat uit vier halfvrijstaande woningen van het type 'Falco' aan de Fûgelkamp in Harkema. De woningen zijn gesitueerd aan een groen pleintje in een rustige woonwijk. De diepe voortuinen en het vrije zicht aan de voorzijde geven de woningen een ruimtelijke plek in de wijk. De statige architectuur, gebaseerd op de stijl van landhuizen, komt op deze locatie dan ook volop tot zijn recht. 

Duurzaam wonen
Alle woningen hebben een A+++ energielabel, zijn voorzien van vloerverwarming, CO2-gestuurd ventilatiesysteem, een eigen warmtepomp en zonnepanelen op het dak. Deze all-electric maatregelen zorgen voor lage energielasten. 

Harkema 
Het dorp Harkema is gelegen in het nationaal landschap ‘De Noardlike Fryske Wâlden’, dat zich kenmerkt door de prachtige houtwallen en elzensingels met fiets- en wandelpaden. Het is centraal gelegen tussen Groningen en Leeuwarden. Met een actief verenigingsleven, meerdere onderwijsinstellingen en een ruim winkelaanbod is Harkema een ideale woonlocatie voor alle leeftijden. 

Het project is in voorbereiding, in het voorjaar van 2023 start de bouw definitief.

2 beschikbaar Woningtype Falco

Woningtype Falco

Twee-onder-één-kap
Kavelopp: 327 tot 350 m² Plaats/wijk: Harkema / Prijs: n.n.b.
Meer informatie