Borger - Borgrijck

In samenwerking met ontwikkelaar Hornstra|Zethoven realiseren wij zes unieke woningen op een prachtige locatie Borger. 

Het plan geeft een gevoel van luxe, vrijheid en privacy. Je vindt enerzijds mensen om je heen, in de nabijheid van voorzieningen, maar anderzijds ervaar je de rust en ruimte. Een uniek plan geschikt voor een brede doelgroep, gesitueerd op een prachtige plek aan de Ploegspoor in de wijk Daalkampen in Borger. 

Dit woonplan bestaat uit 6 onder architectuur gebouwde vrijstaande woningen. De woningen zijn met recht uniek te noemen. Het karakteristieke en tijdloze ontwerp voorziet in een fraaie lichtinval en veel leefruimte op de begane grond. Deze woning kan met jouw wensen in de toekomst mee veranderen en zijn dus levensloopbestendig. De woningen worden gerealiseerd op compacte kavels met vrij uitzicht aan de achterzijde van de woning. 

De woningen hebben een royale woonkamer en woonkeuken. Op de begane grond is een ruime slaapkamer met aangrenzende badkamer. Tevens vindt je een geïsoleerde inpandige berging en een riante bijkeuken. Op de eerste verdieping tref je nog een bergkamer en 2 slaapkamers aan, waarvan één zeer ruim uitgevoerd met fraai uitzicht over de landerijen.

Geïnteresseerd?
Kijk voor meer informatie op de projectpagina en vraag het inschrijfformulier aan bij Wim Stuursma Makelaardij.

Verkocht Vrijstaande woningen

Vrijstaande woningen

Vrijstaand
Kavelopp: 340 tot 366 m² Plaats/wijk: Borger / Prijs: n.n.b.
Meer informatie