Ga naar inhoud
Logo
Logo

Mogen wij binnenkort ook voor jou aan de slag?

Prefab woning

Wil je een prefab woning laten bouwen? Dat is een uitstekende keuze. Met onze prefab houtskeletbouwmethode laat je relatief snel een uiterst duurzame en moderne woning bouwen waar je jaren met veel plezier en comfort thuiskomt.

Prefab woningen

Al anderhalve eeuw bouwen we met natuurlijke materialen en met de natuur in het achterhoofd. Ooit haalden wij de houtskelet-techniek uit Canada en Scandinavië naar ons land. Inmiddels is prefab houtskeletbouw een begrip in heel Nederland. Het is dé techniek geworden voor duurzaam, vlot en solide bouwen. Daar zijn we trots op.

De winst van een prefab huis zit vanzelfsprekend in de prefabricage: belangrijke componenten van de woning worden vooraf, onder ideale omstandigheden, vervaardigd in onze geïndustrialiseerde fabriek. En dus niet pas op de bouwplaats zelf.


Meer over houtskeletbouw
nieuwbouw woning, prefab houtskeletbouw, nieuwbouwwoning, vdm woningen, duurzaam bouwen

Vlot en efficiënt bouwen

Als de grond bouwrijp is en de fundering gelegd, kan de bouw van jouw woning beginnen. Een mooi moment voor jou als toekomstige bewoner!

Prefab bouwen is een proces waarbij de belangrijke elementen van jouw woning onder geconditioneerde omstandigheden in onze fabriek worden gemaakt. Daardoor hebben regen, vorst of andere weersinvloeden geen enkele kans. Niet op het materiaal en niet op het proces. Denk aan binnen- en buitenwanden, vloeren en de dakopbouw. We monteren ze kant-en-klaar op de bouwplaats. Binnen twee dagen staat er een wind- en waterdicht woningcasco op jouw kavel.


10 voordelen van prefab houtskeletbouw op een rijtje

  • Volop ruimte voor jouw wensen
  • Energiezuinig en comfortabel wonen
  • Efficiënt bouwproces
  • Korte bouwperiode
  • Hoge kwaliteit

  • Minder afhankelijk van het weer
  • Betaalbaar je woning realiseren
  • Goed isolerend
  • Duurzame materialen
  • Beperkte CO2-emissie
Kubus woning, vrijstaande woning, nieuwbouw woning

Bijna 40 woningstijlen

Al onze prefab woningen bouwen we onder architectuur in houtskeletbouw. Een hoogwaardige bouwmethode met veel voordelen. Eén ervan is de bouwsnelheid. Houtskeletbouw leent zich uitstekend voor prefabricage en is daarmee nauwkeurig in te plannen. Alle onderdelen zijn voor elkaar ontworpen en op elkaar afgestemd. Dus ze passen altijd naadloos op elkaar. Dit vermindert de kans op oplever- en herstelwerk.

Prefab bouwen betekent niet dat er niets te kiezen valt. Integendeel. Bij VDM Woningen heb je tal van mogelijkheden om tot jouw droomwoning te komen. Bovendien kun je relatief eenvoudig later uitbreiden of verbouwen, dankzij de modulaire opbouw van onze prefab houtskeletbouw.


Ontdek al onze woningstijlen

Prefab bouwen met VDM Woningen

Dat er bij prefabhuizen veel te kiezen valt, bewijzen onze verschillende woningstijlen. En zelfs binnen de woningstijlen zijn er nog tal van opties om jouw prefab huis helemaal eigen te maken. Uitbreidingsmogelijkheden, kleurstellingen en indelingen: jij kiest wat bij je past.  

Eén van onze woningstijlen is de Vermont. Een woning die in trek is bij alle leeftijdscategorieën. Dat is mede te danken aan haar moderne uitstraling en de vele varianten en opties, zoals een aanbouw voor extra woon-, werk- of opslagruimte.


Ontdek de Vermont

Hannover: riant en statig

Zoek je een riante, stijlvolle woning? Dan is de Hannover misschien iets voor jou. De Hannover biedt volop ruimte voor een groot gezin. Door haar hoge goot heeft een Hannover-woning twee volledige woonlagen. En ook nog een riante zolderverdieping. Noem het gerust een prefab villa.


Ontdek de Hannover

Preston: royaal en levensloopgeschikt

Eén van onze woningstijlen heeft de uitstraling van een royaal landhuis: de Preston. De begane grond biedt mogelijkheden voor een slaapkamer en badkamer. Daarmee is deze woningstijl ideaal om levensloopgeschikt te wonen.


Ontdek de Preston

Wij staan voor je klaar

Wij gaan ook graag voor jou aan de slag. Samen bouwen we jouw woning waar je jaren met veel plezier en comfort thuiskomt. Laat je inspireren door onze unieke woningvarianten en kies jouw stijl. En wil je graag meer weten over de mogelijkheden en onze bouwmethode? Eén van onze verkoopadviseurs Anna, Henk of Mariska helpt je graag op een persoonlijke en eerlijke manier verder.


Neem contact met ons op