Prefab woning - Uw eigen prefab woning bouwen

Prefab woning

Prefab woning bouwen, kwaliteit tegen een scherpe prijs

Na het bouwrijp maken van de grond en het leggen van de fundering, kan de bouw van uw eigen woning beginnen. Dat kan grofweg op twee manieren. De traditionele manier is het toeleveren van bouwmaterialen op de bouwplaats en het aldaar bouwen; stukje bij beetje, in weer en wind. Het is een logistiek moeilijk proces, tijdrovend met een zekere mate van improvisatie en daardoor een verhoogde kans op fouten en daarmee gebreken.

Prefab houtskeletbouw

Bij prefab bouwen worden de binnen- en buitenmuren, vloeren en dakopbouw in de geconditioneerde omgeving van onze fabriek naar uw specificaties geprefabriceerd. Deze kwalitatief hoogwaardige onderdelen worden in maximaal twee dagen kant-en-klaar als wind- en waterdicht woningcasco op de bouwplaats gemonteerd.
 
Prefab huizen bouwen in houtskeletbouw zoals van VDM Woningen is een snelle bouwmethode die nauwkeurig is te plannen. De individuele onderdelen zijn vooraf op elkaar ontworpen en afgestemd en passen altijd naadloos aan elkaar. De traditionele oplever- en herstelpunten zijn bij prefab bouwsystemen zoals houtskeletbouw vrijwel afwezig: klaar is klaar. Door de modulaire opbouw, is het bovendien relatief eenvoudig later uitbreidingen of verbouwingen te realiseren.

Mogelijkheden prefab bouwen

Bij VDM Woningen zijn de mogelijkheden voor het bouwen van een prefab woning zeer uitgebreid. Bekijk alle mogelijke woningtypes.

Prefab woning prijzen

Wilt u weten wat het bouwen van een prefab woning kost? Download nu direct onze prijzen van prefab woningen.

Naar de prijslijst