Prefab woningen: hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs

Wilt u een prefab woning laten bouwen? Een uitstekende keuze. Want met een prefab woning kiest u voor een hoogwaardige bouwmethode tegen een scherpe prijs. Bovendien is uw woning sneller klaar dan een traditioneel gebouwd huis. 

De winst zit in de prefabricage: belangrijke componenten van uw woning worden vooraf, onder ideale omstandigheden, vervaardigd in de fabriek. En dus niet pas op de bouwplaats zelf.

Traditioneel vs. Prefab bouwen

Als de grond bouwrijp is en de fundering gelegd, kan de bouw van uw eigen woning beginnen. Een mooi moment. Daarna is het aftellen tot de oplevering. Maar hoe lang het duurt voordat u uw nieuwe thuis binnenstapt, hangt af van de bouwmethode: traditioneel of prefab.

Kiest u voor traditionele bouw, dan wordt uw huis stukje bij beetje opgebouwd in weer en wind. Een tijdrovend en moeilijk logistiek proces. Het risico op fouten is daardoor relatief hoog. Daarnaast heeft het weer veel invloed. Niet voor niets worden veel traditioneel gebouwde huizen te laat of met gebreken opgeleverd.

Wind- en waterdicht woningcasco
Bij prefab bouwen heeft u geen last van dit alles. Belangrijke onderdelen worden namelijk in de geconditioneerde omgeving van onze fabriek naar uw specificaties geprefabriceerd. Denk aan binnen- en buitenwanden, vloeren en de dakopbouw. We monteren ze kant-en-klaar op de bouwplaats. Binnen twee dagen staat er een wind- en waterdicht woningcasco op uw kavel.

Prefab woning:

-       Betaalbaar uw droomhuis realiseren

-       Ruimte voor eigen smaak en wensen

-       Het weer heeft geen invloed tijdens de bouw

-       Efficiënt bouwproces met minimale kans op gebreken

-       Prefab zorgt voor een korte bouwperiode

-       Energiezuinig en comfortabel wonen

Prefab houtskeletbouw 
Al onze prefab woningen bouwen we onder architectuur in houtskeletbouw. Een hoogwaardige bouwmethode met veel voordelen. Eén ervan is de bouwsnelheid. Houtskeletbouw leent zich uitstekend voor prefabricage en is daarmee nauwkeurig in te plannen. Alle onderdelen zijn voor elkaar ontworpen en op elkaar afgestemd. Dus ze passen altijd naadloos op elkaar. Oplever- en herstelwerk zijn minimaal met dit prefab bouwsysteem: klaar is klaar.

Mogelijkheden prefab bouwen
Prefab bouwen betekent niet dat er niets te kiezen valt. Integendeel. Bij VDM Woningen heeft u tal van mogelijkheden om tot uw droomwoning te komen. Bovendien kunt u relatief eenvoudig later uitbreiden of verbouwen, dankzij de modulaire opbouw van onze prefab houtskeletbouw. Bekijk alle mogelijke woningtypes.

Prefab woning prijzen
Natuurlijk wilt u weten wat het bouwen van een prefab woning kost. In onze gratis brochure vindt u alle prijzen van onze prefab woningen.