Cataloguswoning

Cataloguswoning klinkt misschien standaard, maar is het allerminst. Want binnen de ontwerpen van VDM Woningen heb je zóveel keuze dat er van een cataloguswoning eigenlijk geen sprake is. Bovendien biedt onze bouwtechniek alle ruimte voor jouw eigen smaak. Kortom: een cataloguswoning van VDM Woningen is een woning gebouwd naar jouw wensen.

Je hebt het plekje van jouw dromen gevonden. Hier wil je wonen. Een heerlijk gevoel. Maar de vraag is nu: hoe gaat jouw droomhuis eruit zien? VDM Woningen helpt jou. Wij bieden een ruim aanbod eigentijdse woningen die in alles aan jouw woonwensen voldoen; onze cataloguswoningen.

Cataloguswoning onder architectuur
Bekijk onze cataloguswoningen en krijg een indruk van de vele stijlen en mogelijkheden. Alle cataloguswoningen zijn ontworpen door een erkend architect en hebben uiteenlopende opties. Daarnaast is er natuurlijk ruimte voor jouw eigen, specifieke wensen. Samen komen we tot jouw droomwoning.

Ga je voor een cataloguswoning van VDM Woningen, dan kies je voor een woning die super energiezuinig, comfortabel en -als het moet- zelfs aardbevingsbestendig is. Ook is jouw huis gemakkelijk uitbreidbaar dankzij onze modulaire houtskelet-bouwmethode. VDM Woningen is grondlegger en innovator van dit bouwsysteem in Nederland.

Jouw droomhuis voor een aantrekkelijke prijs
We werken continu aan onze huidige en nieuwe woningtypes, zodat ze blijven voldoen aan de hoogste standaarden. Dat resulteert in uiterst duurzame en kwalitatief hoogwaardige woningen. Bovendien is de bouwperiode van een cataloguswoning kort, omdat we componenten als de vloer, dakconstructie en wanden in onze fabriek prefabriceren. Een efficiëntieslag die je ook terugziet in de prijzen van onze cataloguswoningen: die zijn heel aantrekkelijk. Jouw droomwoning komt hiermee binnen handbereik.  

Een VDM cataloguswoning:
- Keuze uit talloze stijlen en opties
- Veel ruimte voor eigen smaak en wensen
- Uniek verwarmingssysteem voor optimale energiebesparing
- Standaard vloerverwarming op de begane grond bij VDM cataloguswoningen
- Gebouwd volgens hoogwaardige houtskeletbouwsysteem
- Inclusief aangebouwde garage
- Inclusief tegelwerk en sanitair
- Alle cataloguswoningen van VDM Woningen zijn energiezuinig, duurzaam, comfortabel en kennen een aangenaam en gezond binnenklimaat.

Blijf op de hoogte van catalogus- en modelwoningen of vraag een prijslijst aan.