Cataloguswoning

Cataloguswoning klinkt misschien standaard, maar is het allerminst. Want binnen de ontwerpen van VDM Woningen heeft u zóveel keuze dat er van een cataloguswoning eigenlijk geen sprake is. Bovendien biedt onze bouwtechniek alle ruimte voor uw eigen smaak. Kortom: een cataloguswoning van VDM is een woning gebouwd naar uw wensen.

U heeft het plekje van uw dromen gevonden. Hier wilt u wonen. Een heerlijk gevoel. Maar vraag is nu: hoe gaat uw droomhuis eruit zien? VDM helpt u. Wij bieden een ruim aanbod eigentijdse woningen die in alles aan uw woonwensen voldoen; onze cataloguswoningen.

Cataloguswoning onder architectuur
Bekijk onze cataloguswoningen en krijg een indruk van de vele stijlen en mogelijkheden. Alle cataloguswoningen zijn ontworpen door een erkend architect en hebben uiteenlopende opties. Daarnaast is er natuurlijk ruimte voor uw eigen, specifieke wensen. Samen komen we tot uw droomwoning.

Gaat u voor een cataloguswoning van VDM, dan kiest u voor een woning die super energiezuinig, comfortabel en -als het moet- zelfs aardbevingsbestendig is. Ook is uw huis gemakkelijk uitbreidbaar dankzij onze modulaire houtskelet-bouwmethode. VDM is grondlegger en innovator van dit bouwsysteem in Nederland.

Uw droomhuis voor een aantrekkelijke prijs
We werken continu aan onze huidige en nieuwe woningtypes, zodat ze blijven voldoen aan de hoogste standaarden. Dat resulteert in uiterst duurzame en kwalitatief hoogwaardige woningen. Bovendien is de bouwperiode van een cataloguswoning kort, omdat we componenten als de vloer, dakconstructie en wanden in onze fabriek prefabriceren. Een efficiëntieslag die u ook terugziet in de prijzen van onze cataloguswoningen: die zijn heel aantrekkelijk. Uw droomwoning komt hiermee binnen handbereik.  

Een VDM cataloguswoning:
- Keuze uit talloze stijlen en opties
- Veel ruimte voor eigen smaak en wensen
- Uniek verwarmingssysteem voor optimale energiebesparing
- Standaard vloerverwarming op de begane grond bij VDM cataloguswoningen
- Gebouwd volgens hoogwaardige houtskeletbouwsysteem
- Inclusief aangebouwde garage
- Inclusief tegelwerk en sanitair
- Alle cataloguswoningen van VDM zijn energiezuinig, duurzaam, comfortabel en kennen een aangenaam en gezond binnenklimaat.

Blijf op de hoogte van catalogus- en modelwoningen of vraag een prijslijst aan.