Levensloopbestendige woning bouwen | Seniorenwoning

Levensloopbestendige woning: een uitkomst voor alle leeftijden
Met een levensloopbestendige woning bent u voorbereid op alle levensfasen. U kunt er lang in blijven wonen. Als het meezit zelfs uw hele leven. Een levensloopgeschikte woning is namelijk geschikt voor zowel mensen die fit en mobiel zijn, als mensen die dat niet zijn of denken te worden. Bijvoorbeeld door ouderdom, ziekte of een handicap.

Levensloopbestendige woning of seniorenwoning
Een levensloopbestendige woning wordt ook wel een seniorenwoning genoemd. De term ‘seniorenwoning’ kan echter verwarrend zijn. Want ook als u nog fit en vitaal bent (en u zich nog geen senior voelt) kunt u in een seniorenwoning wonen. De aanduiding ‘levensloopbestendig’ is daarom vaak relevanter. Een levensloopbestendig huis bouwt u met het oog op morgen.

Een woning van nu, voor later
Een levensloopbestendige woning bouwen met de uitstraling van een moderne vrijstaande woning? Dan bent u bij VDM Woningen aan het juiste adres. Wij bouwen royale, energiezuinige woningen waarmee u volledig bent voorbereid op het leven dat komen gaat. Zo heeft uw levensloopbestendige woning een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Maar ook op de eerste verdieping is er ruimte voor een badkamer en maar liefst twee slaapkamers. Kortom: uw huis is op alles voorbereid.

Ook de familie Wolsheimer koos voor een levensloopbestendige variant van het woningtype Vermont. Ontdek hun ervaringen met VDM Woningen:

Levensloopbestendig bouwen op uw droomplek
Uw droomplek gevonden? Dan wilt u daar zo lang mogelijk wonen. Maar ook zo snel mogelijk. Ook dan zit u goed bij VDM. Onze houtskelet-bouwtechniek vraagt namelijk veel minder tijd dan traditionele bouwmethodes.

De winst zit in onze efficiënte prefabricage: grote onderdelen van het casco bouwen we onder ideale condities in onze fabriek in Drogeham. De zeer goed geïsoleerde componenten transporten we vervolgens naar uw kavel, waar ze binnen twee dagen een wind- en waterdicht geheel vormen. Op deze manier krijgen weersinvloeden geen kans en wordt de bouw niet vertraagd. Daarna metselen we vakkundig de buitenmuren, leggen we de dakpannen en bouwen we u woning van binnen helemaal af. De verdieping voorzien we van een geluidsisolerende gietvloer.

Uw levensloopgeschikte woning
-       Badkamer en slaapkamer beneden
-       Lage energiekosten
-       Zeer betaalbaar
-       Vlot gerealiseerd
-       Voor nu én later

Ook een betaalbare seniorenwoning?
Het efficiënte bouwproces van VDM ziet u terug in de prijs van uw seniorenwoning: die is heel aantrekkelijk. Wilt u meer weten over het bouwen van een seniorenwoning / levensloopbestendige woning? Download gratis onze brochure