Levensloopbestendige woning bouwen | Seniorenwoning

Levensloopbestendige woning: een uitkomst voor alle leeftijden
Met een levensloopbestendige woning ben je voorbereid op alle levensfasen. Je kunt er lang in blijven wonen. Als het meezit zelfs jouw hele leven. Een levensloopgeschikte woning is namelijk geschikt voor zowel mensen die fit en mobiel zijn, als mensen die dat niet zijn of denken te worden. Bijvoorbeeld door ouderdom, ziekte of een handicap.

Levensloopbestendige woning of seniorenwoning
Een levensloopbestendige woning wordt ook wel een seniorenwoning genoemd. De term ‘seniorenwoning’ kan echter verwarrend zijn. Want ook als je nog fit en vitaal bent (en je jezelf nog geen senior voelt) kun je in een seniorenwoning wonen. De aanduiding ‘levensloopbestendig’ is daarom vaak relevanter. Een levensloopbestendig huis bouw je met het oog op morgen.

Een woning van nu, voor later
Een levensloopbestendige woning bouwen met de uitstraling van een moderne vrijstaande woning? Dan ben je bij VDM Woningen aan het juiste adres. Wij bouwen royale, energiezuinige woningen waarmee je volledig bent voorbereid op het leven dat komen gaat. Zo heeft jouw levensloopbestendige woning een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Maar ook op de eerste verdieping is er ruimte voor een badkamer en maar liefst twee slaapkamers. Kortom: jouw huis is op alles voorbereid.

Ook de familie Wolsheimer koos voor een levensloopbestendige variant van het woningtype Vermont. Ontdek hun ervaringen met VDM Woningen:

Levensloopbestendig bouwen op jouw droomplek
Jouw droomplek gevonden? Dan wil je daar zo lang mogelijk wonen. Maar ook zo snel mogelijk. Ook dan zit je goed bij VDM Woningen. Onze houtskelet-bouwtechniek vraagt namelijk veel minder tijd dan traditionele bouwmethodes.

De winst zit in onze efficiënte prefabricage: grote onderdelen van het casco bouwen we onder ideale condities in onze fabriek in Drogeham. De zeer goed geïsoleerde componenten transporten we vervolgens naar jouw kavel, waar ze binnen twee dagen een wind- en waterdicht geheel vormen. Op deze manier krijgen weersinvloeden geen kans en wordt de bouw niet vertraagd. Daarna metselen we vakkundig de buitenmuren, leggen we de dakpannen en bouwen we de woning van binnen helemaal af. De verdieping voorzien we van een geluidsisolerende gietvloer.

Jouw levensloopgeschikte woning
-       Badkamer en slaapkamer beneden
-       Lage energiekosten
-       Vlot gerealiseerd
-       Voor nu én later

Ook een seniorenwoning?
Wil je meer weten over het bouwen van een seniorenwoning / levensloopbestendige woning? Download gratis onze brochure