Ga naar inhoud
Logo
Logo

Kavels in Meerstad

Meerstad is volop in ontwikkeling en regelmatig worden er diverse vrije kavels uitgegeven. Wil jij wonen met groen en water om je heen en waar alle voorzieningen dichtbij zijn? Meerstad heeft het allemaal. VDM Woningen realiseert graag jouw nieuwe thuis in op één van de kavels in Meerstad.

Wonen, natuur en het woldmeer

Meerstad is de plek waar alle generaties hun thuis kunnen vinden. Iedere buurt heeft een andere ervaring. Of je nu zoekt naar een kavel vlakbij de groene natuur, een waterrijke omgeving of in een gezellige buurt, de diversiteit in Meerstad is heel groot. Bij VDM Woningen stel jij volledig jouw droomwoning samen. Van hoge goot woning tot levensloopgeschikte woning, van houten gevelbekleding tot metselwerk, jij kiest de woningstijl die bij jou past.

Laat je alvast inspireren door ons woningmagazine. Mogen wij binnenkort ook voor jou aan de slag?


Vraag gratis het woningmagazine aan

Een greep uit onze gerealiseerde woningen

Ontdek meer gerealiseerde woningen

Stel jouw droomwoning samen

Zie jij jezelf helemaal wonen op één van de kavels in Meerstad en ben je op zoek naar een geschikte aannemer voor jouw nieuwbouwwoning? Wij helpen je graag verder met jouw bouwplannen. We kijken samen naar jouw woonwensen, de bouwmogelijkheden op de kavel in Meerstad en het bouwproces. Wij ontzorgen je in het bouwproces én hebben alle specialisten in eigen huis: van architect tot energiespecialist.

Ben je benieuwd naar de woningstijlen, de bouwkwaliteit en het afwerkingsniveau van onze woningen? Dan nodigen wij je graag uit om langs te komen bij één van onze Open Huizen.


Bekijk welke Open Huizen er gepland staan

De voordelen van bouwen met VDM Woningen

  • Keuzevrijheid in ontwerpmogelijkheden
  • Snelle bouwtijd door prefab bouwmethode
  • Standaard energielabel A+++

  • Houtsysteembouw is duurzaam, circulair en biobased
  • Uitstekende isolatiewaarde
  • Gezond binnenklimaat

Onze verkoopadviseurs vertellen je graag meer

Wij gaan graag voor jou aan de slag. Samen bouwen we jouw woning waar je jaren met veel plezier en comfort thuiskomt. Laat je inspireren door onze unieke woningvarianten en kies jouw stijl. En wil je graag meer weten over de mogelijkheden en onze bouwmethode? Eén van onze verkoopadviseurs Anna, Henk of Mariska helpt je graag op een persoonlijke en eerlijke manier verder.


Neem contact met ons op