Ga naar inhoud
Logo
Logo

Een woning van én voor de toekomst

Herenhuis bouwen

Wil je een herenhuis bouwen? Wij gaan graag voor jou aan de slag! Wij bouwen jouw herenhuis, zoals een herenhuis moet zijn: comfortabel, elegant en met een klassieke uitstraling. Bovendien is jouw woning zeer energiezuinig dankzij onze duurzame houtskeletbouw.

Stijlvol en klassiek wonen

Jouw vrijstaande herenhuis is volledig onder architectuur ontworpen: riant, klassiek en stijlvol. Zowel in maatvoering als indeling zijn er vele mogelijkheden, dus jouw nieuwe woning is helemaal naar eigen smaak aanpasbaar. Kleurstelling, grootte, indeling en materiaalkeuze: jij kiest. Laat je alvast inspireren door onze verschillende woningstijlen!


Bekijk al onze woningstijlen
houtskeletbouw, prefab, nieuwbouwwoning, nieuwbouw woning, vdm woningen

Herenhuis door prefab bouwen

Bij iedere woning vervaardigen we belangrijke componenten van de in onze fabriek. Daar kunnen we onder optimale condities de zeer goed geïsoleerde wanden, vloer en dakconstructie op maat maken. Ook het installatiewerk wordt zelfs in onze fabriek voorbereid.

Zodra de kavel er klaar voor is, brengen we de componenten naar de bouwplaats. Binnen 48 uur staat er vervolgens een wind- en waterdicht casco. Vocht en vorst krijgen zodoende geen kans. De prefabricage garandeert niet alleen een hoogwaardig herenhuis zonder gebreken; ook de bouwtijd is kort vergeleken met traditionele bouw.


Meer over onze bouwmethode

Bouw jouw herenhuis met VDM Woningen

  • Ruim en comfortabel wonen
  • Stijlvol en klassieke uitstraling
  • Energiezuinig door een duurzaam installatiesysteem

  • Kies jouw smaak in de vele woningstijlen
  • Duurzaam bouwen met houtskeletbouw
  • Vlot en efficiënt bouwproces bouwen

Maak kennis met de woningstijl Hannover

Zoek je een riante, stijlvolle woning? Dan is de Hannover misschien iets voor jou. De Hannover biedt volop ruimte voor een groot gezin. Door haar hoge goot heeft een Hannover-woning twee volledige woonlagen. En ook nog een riante zolderverdieping. Noem het gerust een prefab villa.


bekijk het woningtype Hannover

Ontdek onze woningstijl Hamilton

Stijlvol en chique? Dat vind je in onze woningstijl Hamilton. Deze riante hoge goot woning combineert de klassieke uitstraling met karakteristieke elementen. Deze woning biedt volop ruimte op de begane grond, eerste verdieping en zolder. Hierbij heb je ook nog eens volop indelingsvrijheid.


Bekijk het woningtype Hamilton

Laat je inspireren door ons woningmagzine

Als je je oriënteert naar een nieuwbouwwoning, wil je graag alle mogelijkheden weten. Daarom hebben wij een woningmagazine! Hierin vind je al onze woningstijlen, meer informatie over onze bouwmethode en persoonlijke verhalen van bewoners. Vraag het magazine digitaal aan of ontvang het vrijblijvend per post. Mogen wij binnenkort ook voor jou aan de slag?


Vraag het woningmagazine aan