Herenhuis bouwen | elegant met een klassieke uitstraling

U wilt een herenhuis bouwen? Dan bent u bij VDM Woningen aan het juiste adres. Wij bouwen uw herenhuis zoals een herenhuis moet zijn: comfortabel, elegant en met een klassieke uitstraling. Bovendien is uw woning zeer energiezuinig dankzij onze duurzame houtskeletbouw.

Uw vrijstaande herenhuis is volledig onder architectuur ontworpen en naar uw eigen smaak aanpasbaar. Zowel in maatvoering als indeling heeft u veel mogelijkheden.

Herenhuis bouwen onder optimale omstandigheden

Wij bouwen uw herenhuis casco of sleutelklaar. Maar altijd vervaardigen we belangrijke componenten van uw woning in onze fabriek. Daar kunnen we onder optimale condities de zeer goed geïsoleerde wanden, vloer en dakconstructie op maat maken. Indien mogelijk bereiden we ook het installatiewerk al voor. 

Kenmerkende klassieke look gecombineerd
met de hoogste, moderne standaarden

Pas als alles op uw kavel er klaar voor is, brengen we de componenten naar de bouwplaats. Binnen 48 uur staat er vervolgens een wind- en waterdicht casco. Vocht en vorst krijgen zodoende geen kans.

Vlot bouwproces, goede prijs
De prefabricage garandeert niet alleen een hoogwaardig herenhuis zonder gebreken; ook de bouwtijd is kort vergeleken met traditionele bouw. Waar bij traditionele bouw alles in weer en wind -en stukje voor stukje- wordt opgebouwd, kunnen wij onderdelen zeer efficiënt en in een vroeg stadium vervaardigen in onze fabriek. Tijdswinst die u ook terugziet in de prijs van uw herenhuis.

Klassiek herenhuis met moderne gemakken
Kortom: met een herenhuis van VDM combineert u de kenmerkende klassieke look van een herenhuis, met de hoogste standaarden van deze tijd.

Een herenhuis van VDM:

-      zeer ruim en comfortabel

-      klassieke uitstraling

-      voorzien van moderne gemakken

-      uiterst energiezuinig

-      vlot gerealiseerd