Ga naar inhoud
Logo
Logo

Het verhaal van Mark

Na oplevering van je woning is het tijd om van je huis een thuis te maken. Een plek waar jij je helemaal thuis voelt en kunt genieten.  Mark vertelt over hun Hannover woning en over hun ervaring met VDM Woningen.

Wij kozen voor de woningstijl Hannover

‘Ooit willen wij een vrijstaande woning laten bouwen’ is een veelgehoorde uitspraak. Misschien wel uit jouw eigen mond. Maar waarom niet nu? Zo mochten wij het droomhuis van Mark en zijn gezin realiseren in de woningstijl Hannover. “We wonen hier nu heerlijk, met drie kinderen. En nóg hebben we ruimte over”, aldus een blije vader des huizes. “Ik zou zo weer een huis met VDM Woningen laten bouwen.”

“Het proces is perfect georganiseerd. Geen stress, want VDM doet wat het vertelt. En het bouwproces is heel efficiënt. Daardoor is de prijs laag vergeleken met andere bouwers.”


Ontdek meer over de Hannover woning

Maak kennis met onze Hannover woning: een riante woning met een hoge goot. Daardoor heeft de woning twee volledige woonlagen en een statig karakter. De dakhelling is variabel, wat nog meer ruimte mogelijk maakt. Kies uit diverse architectonische stijlen en opties. Kortom, volop mogelijkheden. Bekijk meer informatie over de Hannover woning of doe inspiratie op in ons gratis woningmagazine!


Meer over de Hannover woning Vraag gratis ons woningmagazine aan