Ga naar inhoud
Logo
Logo

Het verhaal van Ineke

Na oplevering van je woning is het tijd om van je huis een thuis te maken. Een plek waar jij je helemaal thuis voelt en kunt genieten. Ineke vertelt over hun Vermont woning en over hun ervaring met VDM Woningen.

Wij kozen voor de woningstijl Vermont

“We genieten volop”, zegt Ineke vanuit haar relaxfauteuil over de Vermont-woning. “Het is 200% mooier geworden dan we hadden gedacht. We hebben een badkamer met een droombad, de stalen deuren die we graag wilden en de ruimte om huis is ook heel fijn.” Toen Ineke en haar man besloten een woning te laten bouwen stond één ding vast: “We wilden een wit huis. En dat is het geworden.”

“Er is keurig gebouwd. En tijdens de bouw is het nooit een enorme bende geweest om het huis”, zegt Ineke, die blij was met de vele mogelijkheden en begeleiding daarbij. “Het is helemaal ons huis geworden. En ook qua prijs en kwaliteit is het echt een superhuis.”

 

 

 

 


Ontzorgen tijdens het bouwproces

Een eigen woning laten bouwen kan op elke leeftijd. Want de vooroordelen over het vele regelwerk en de stress gaan niet op voor VDM Woningen. Ineke: “De begeleiding is goed en op een rustige manier. Niet pushend, maar meedenkend. En de mensen van VDM Woningen zijn altijd bereid advies te geven. En toen we op het laatste moment nog dingen anders wilden, waren ze er direct.”


Ontdek meer over de Vermont woning

Maak kennis met onze Vermont woning: een populaire woning voor alle leeftijden. De Vermont is namelijk uitvoerbaar in acht varianten en vele opties, zoals extra woonruimte door een serre. Kortom, volop mogelijkheden. Bekijk meer informatie over de Vermont woning of doe inspiratie op in ons gratis woningmagazine!


Meer over de woningstijl Vermont Vraag gratis ons woningmagazine aan