Ga naar inhoud
Logo
Logo

Binnenkijken bij familie Schreuder

Na oplevering van je woning is het tijd om van je huis een thuis te maken. Een plek waar jij je helemaal thuis voelt en kunt genieten. We nemen een kijkje bij familie Schreuder en zij vertellen over hun ervaring met VDM Woningen.

Aardbevingsbestendig bouwen, nieuwbouw woning, vrijstaande woning, Vermont Zijbeuk

Oost west, thuis best

Neem een kijkje achter de voordeur van Elijan, Samantha en hun zoontje. Na de aardbevingen in Delfzijl waren zij genoodzaakt om een aardbevingsbestendige woning te laten bouwen. Al snel kwamen ze bij VDM Woningen uit.

Elijan en Samantha hebben gekozen voor een Hotel Chique interieur. Dit is een relatief nieuwe woonstijl, maar niet minder hip! De woning heeft aan de binnenkant een luxe uitstraling met natuurlijke tinten. Daarnaast zie je accenten van goud terugkomen. Het gevoel van ’thuis’ omschrijft de familie als een huis die sfeervol, veilig (aardbevingsbestendig) en goed geïsoleerd is.

Het gevoel van ‘thuis’ omschrijft de familie als:

  • Een huis die sfeervol is.
  • Veilig en goed geïsoleerd.
  • De heerlijke tuin waar je zomers een drankje kunt drinken en de barbecue kunt aansteken.

Positief over werkwijze

“Het contact en vertrouwen in VDM Woningen was vanaf het eerste tot aan het laatste moment goed. Wij zijn erg positief. Als we ooit weer een huis gaan bouwen, dan kiezen we weer voor VDM Woningen. Onze voorkeur wat betreft woningstijl ging eerst uit naar de Hannover. Uiteindelijk hebben we voor de Vermont Zijbeuk gekozen. Deze stijl paste beter binnen de bouwvoorschriften van de gemeente. Na het bezichtigen van een Open Huis waren we helemaal om. Wij dachten dat we met de Vermont Zijbeuk veel ruimte zouden verliezen, maar dat is helemaal niet zo. De bovenverdieping is erg ruim.”


Van een huis naar een thuis

BIJNA 200 PAGINA’S AAN WONINGINSPIRATIE

Als je je oriënteert naar een nieuwbouwwoning, wil je graag alle mogelijkheden weten. Daarom hebben wij een woningmagazine! Hierin vind je al onze woningstijlen, meer informatie over onze bouwmethode en persoonlijke verhalen van bewoners. Download het magazine of ontvang het vrijblijvend per post. Mogen wij binnenkort ook voor jou aan de slag?


Vraag gratis ons woningmagazine aan Neem contact met ons op