Ga naar inhoud
Logo
Logo

Binnenkijken bij familie Rijpma

Na oplevering van je woning is het tijd om van je huis een thuis te maken. Een plek waar jij je helemaal thuis voelt en kunt genieten. We nemen een kijkje bij familie Rijpma en zij vertellen over hun ervaring met VDM Woningen.

Fijn wonen in het Riethof

Dit keer waren wij op bezoek bij een wel hele jonge bewoner van een VDM woning. Sam van vijf weken oud en zijn ouders Peter en Kim. Zij wonen in een halfvrijstaande woning van het project ‘Het Riethof’ in Eelderwolde. De woning was tijdens ons bezoek omgetoverd in kerstsferen en zag eruit om door een ringetje te halen! Door het gebruik van natureltinten hebben Peter en Kim een rustige sfeer in hun huis gecreëerd.


Werken met een lichtplan

Zij geven als tip om te werken met een goed lichtplan. Verlichting geeft een sfeer verhogend effect en is een praktisch onderdeel van je interieur.

“Het echte thuisgevoel is voor ons dat vrijwel alles klopt. De combinatie van het gebruik en de sfeer. Daarnaast voelt onze woning als een veilige en behaaglijke plek waar we fijn kunnen leven. De opzet van het ‘hofje’ en de stijl van de woningen sprak ons aan. Wij hebben het bouwproces met VDM Woningen goed ervaren. Kortom, het is fijn wonen in Het Riethof.”


BIJNA 200 PAGINA’S AAN WONINGINSPIRATIE

Als je je oriënteert naar een nieuwbouwwoning, wil je graag alle mogelijkheden weten. Daarom hebben wij een woningmagazine! Hierin vind je al onze woningstijlen, meer informatie over onze bouwmethode en persoonlijke verhalen van bewoners. Download met magazine of ontvang het vrijblijvend per post. Mogen wij binnenkort ook voor jou aan de slag?


Download ons woningmagazine Neem contact met ons op