Ga naar inhoud
Logo
Logo

Binnenkijken bij familie Kloosterman

Na oplevering van je nieuwbouwwoning is het tijd om van je huis een thuis te maken. Een plek waar jij je helemaal thuis voelt en kunt genieten. We nemen een kijkje bij familie Kloosterman en zij vertellen over hun ervaring met VDM Woningen.

Oost west, thuis best

Deze mooie vrijstaande nieuwbouwwoning van de woningstijl Vermont in Drachten wordt bewoond door Theo, Gonnie en hun twee zonen Jurjen en Redmar. De familie is er in geslaagd om de binnenkant van hun woning naar eigen smaak in te richten. De stijl van de woning is een combinatie van meerdere woonstijlen, voornamelijk modern en Scandinavisch. Lichte en rustige kleuren worden afgewisseld met zwarte accenten. Tijd voor een binnenkijker!

Oost west, thuis best. Er gaat niets boven je eigen, gezellige, knusse en vertrouwde omgeving. Het echte thuisgevoel omschrijft de familie als:

  • Thuis is waar we samen kunnen zijn met ons gezin, familie en vrienden
  • Een huis waar we alles kunnen doen: wonen, werken, sporten en plezier maken met elkaar
  • De rust en fijne ruimte in ons huis om te ontspannen

Van een huis naar een thuis

BIJNA 200 PAGINA’S AAN WONINGINSPIRATIE

Als je je oriënteert naar een nieuwbouwwoning, wil je graag alle mogelijkheden weten. Daarom hebben wij een woningmagazine! Hierin vind je al onze woningstijlen, meer informatie over onze bouwmethode en persoonlijke verhalen van bewoners. Download met magazine of ontvang het vrijblijvend per post. Mogen wij binnenkort ook voor jou aan de slag?


Download ons woningmagazine Bekijk al onze woningstijlen