Ga naar inhoud
Logo
Logo

Binnenkijken bij familie Kern

Na oplevering van je woning is het tijd om van je huis een thuis te maken. Een plek waar jij je helemaal thuis voelt en kunt genieten. We nemen een kijkje bij familie Kern en zij vertellen over hun ervaring met VDM Woningen.

Bouwen met het oog op de toekomst

Met veel plezier woont de familie Kern in hun unieke levensloopbestendige VDM woning in Biddinghuizen. De kavel hadden ze al in bezit, maar het juiste ontwerp en de juiste bouwer? Na een paar gesprekken met verschillende bouwbedrijven kozen ze voor de ervaring van VDM Woningen.

De woning van de woningstijl Palm Springs hebben Martin en Evelien laten bouwen met het oog op de toekomst. Zo hebben zij een badkamer en slaapkamer op de begane grond laten realiseren. Door covid-19 komen de kinderen weer meer thuis en is het fijn dat de extra slaapkamer beneden nu eerst door hen gebruikt kan worden. Als stijl van het interieur hebben Martin en Evelien gekozen voor een industriële uitstraling.


Meer over levensloopgeschikt wonen

VDM Woningen begreep onze woonwensen

“VDM Woningen begreep onze woonwensen en de klik onze verkoopadviseur was goed. We hebben hiervoor met volle tevredenheid in een twee-onder-een-kapwoning gewoond, die ook gebouwd is door VDM Woningen. Dit beviel zo goed dat we bij VDM Woningen gingen informeren voor een vrijstaande woning. We hadden dus al wat woonervaring met jullie.”

Het echte thuis gevoel?

  • Na een drukke dag de houtkachel aansteken en met zijn allen om het vuur zitten.
  • Lekker op de bank tv kijken in de avond.
  • Onze keuken, waar wordt gekookt, geproost en de dag wordt besproken.

BIJNA 200 PAGINA’S AAN WONINGINSPIRATIE

Als je je oriënteert naar een nieuwbouwwoning, wil je graag alle mogelijkheden weten. Daarom hebben wij een woningmagazine! Hierin vind je al onze woningstijlen, meer informatie over onze bouwmethode en persoonlijke verhalen van bewoners. Download het magazine of ontvang het vrijblijvend per post. Mogen wij binnenkort ook voor jou aan de slag?


Vraag gratis het woningmagazine aan Bekijk al onze woningstijlen