Ga naar inhoud
Logo
Logo

Cataloguswoning bouwen

Cataloguswoning klinkt misschien standaard, maar is het allerminst. Want binnen de ontwerpen van VDM Woningen heb je zóveel keuze dat er van een cataloguswoning eigenlijk geen sprake is. Bovendien biedt onze bouwtechniek alle ruimte voor jouw eigen smaak.

Nieuwbouw woning, vrijstaande woning, droomwoning

Cataloguswoning: wel 1000 variaties

Je hebt het plekje van jouw dromen gevonden. Hier wil je wonen. Een heerlijk gevoel. Maar de vraag is nu: hoe gaat jouw droomhuis eruit zien? VDM Woningen helpt jou. Wij bieden een ruim aanbod eigentijdse woningen die in alles aan jouw woonwensen voldoen; onze woningstijlen.

Bekijk onze woningstijlen en krijg een indruk van de vele variaties en mogelijkheden. Alle woningstijlen zijn ontworpen door een erkend architect en hebben uiteenlopende opties. Daarnaast is er natuurlijk ruimte voor jouw eigen, specifieke wensen. Samen komen we tot jouw droomwoning. Kortom: een cataloguswoning van VDM Woningen is een woning gebouwd naar jouw wensen.


Bekijk al onze woningstijlen

Hoogwaardig, duurzaam en energiezuinig wonen

Ga je voor een woningstijl van VDM Woningen, dan kies je voor een woning die super energiezuinig, comfortabel en -als het moet- zelfs aardbevingsbestendig is. Ook is jouw huis gemakkelijk uit te breiden dankzij onze houtskeletbouwmethode. VDM Woningen is grondlegger en koploper op het gebied van houtskeletbouw.

We werken continu aan onze huidige en nieuwe woningstijlen, zodat ze blijven voldoen aan de hoogste standaarden. Dat resulteert in uiterst duurzame en kwalitatief hoogwaardige woningen. Bovendien is de bouwperiode van een houtskeletbouwwoning kort, omdat we componenten als de vloer, dakconstructie en wanden in onze fabriek prefabriceren. Een efficiëntieslag die je ook terugziet in de prijzen van onze woningen: die zijn heel aantrekkelijk. Jouw droomwoning komt hiermee binnen handbereik.


Meer over houtskeletbouw

Jouw droomwoning bouwen met VDM Wonigen

  • Cataloguswoning betekent bij ons keuze uit talloze stijlen en opties
  • Veel ruimte voor eigen smaak en wensen
  • Duurzaam installatieconcept
  • Inclusief tegelwerk en sanitair

  • Standaard vloerverwarming op de begane grond en 1e verdieping
  • Gebouwd volgens hoogwaardige houtskeletbouwsysteem
  • Comfortabel en gezond binnenklimaat.

BIJNA 200 PAGINA’S AAN WONINGINSPIRATIE

Als je je oriënteert naar een nieuwbouwwoning, wil je graag alle mogelijkheden weten. Daarom hebben wij een woningmagazine! Hierin vind je al onze woningstijlen, meer informatie over onze bouwmethode en persoonlijke verhalen van bewoners. Vraag het magazine digitaal aan of ontvang het vrijblijvend per post. Mogen wij binnenkort ook voor jou aan de slag?


Vraag hier het woningmagazine aan