Ga naar inhoud
Logo
Logo

Een woning voor nu én de toekomst

VDM GroeiWijs

In een meerpersoonshuishoudens zijn er meestal tal van woonwensen. Dit hebben wij gebundeld in het woonconcept VDM GroeiWijs: de verschillende en flexibele plattegronden zorgen voor veel indelingsvrijheid van een gezinswoning.

Modern wonen met veel ruimte

Het woonconcept VDM GroeiWijs zorgt dat bewoners jarenlang met veel plezier en comfort thuiskomen. Het groeit mee met de woonwensen van de generaties. Binnen dit woonconcept staat de indelingsvrijheid en aanpasbaarheid centraal. De flexibele plattegrond biedt tal van opties, zodat het woonconcept altijd aansluit bij de wensen van de bewoners en zeer toegankelijk is voor verschillende gezinssamenstellingen.

VDM GroeiWijs bestaat uit een rijke variatie van rijwoningen en halfvrijstaande woningen. Door de architectonische vrijheid kan ook voor elk straatbeeld een passend woningontwerp worden gerealiseerd. Daardoor past het woonconcept VDM GroeiWijs in zowel een stedelijke omgeving als in een omgeving met een dorps karakter.


  • Geschikt voor corporaties, gemeenten, investeerders en opdrachtgevers
  • Voldoet aan PMC 2 en PMC 3
  • Veelzijdige indeling voor meerpersoonshuishouden
  • Voor elk straatbeeld een passend ontwerp

  • Passend en duurzaam energieconcept
  • Snel en efficiënt bouwproces
  • Variaties in beukmaten

Verschillende verschijningsvormen

Gerealiseerde projecten

Wij vertellen je graag meer over VDM GroeiWijs

Als ontwikkelaar en bouwpartner denken wij mee in oplossingen, wij ontzorgen en zijn eerlijk en open in onze communicatie. Benieuwd naar de mogelijkheden van het woonconcept VDM GroeiWijs? Samen bekijken we graag de mogelijkheden en wensen.


Neem contact op met onze projectafdeling