Ga naar inhoud
Logo
Logo

Groots wonen in het klein

VDM StartWijs

Als antwoord op de groeiende vraag naar betaalbare en compacte één- en tweepersoonswoningen ontwikkelden wij VDM Startwijs, oftewel groots wonen in het klein. De naam zegt voldoende, een woonconcept dat voorziet in alle woonbehoeften met een efficiënte indeling.

Alles waar een starter op zit te wachten

Het is tegenwoordig voor één- en tweepersoonshuishoudens een grote uitdaging om een woning te vinden die aansluit bij hun budget en woonwensen. Wij hebben het woonconcept VDM StartWijs ontwikkeld om de woningmarkt juist bereikbaar te maken voor deze doelgroep. Het woonconcept biedt veel indelingsvrijheid met flexibele plattegronden, zodat het precies aansluit bij de behoeften van de toekomstige bewoner.

Door de architectonische vrijheid kan ook voor elk straatbeeld een passend woningontwerp worden gerealiseerd. Van lage goot, mansardekap tot kubusvorm en variatie in gevelbekleding. Daardoor past het woonconcept VDM StartWijs in zowel een stedelijke omgeving als in een omgeving met een dorps karakter.


  • Geschikt voor corporaties, gemeenten, investeerders en opdrachtgevers
  • Voldoet aan PMC 1 en PMC 2
  • Voor elk straatbeeld een passend ontwerp
  • Gebruiksvriendelijk en onderhoudsvrij voor bewoners

  • Passend en duurzaam energieconcept
  • Snel en efficiënt bouwproces
  • Variaties in beukmaten

Verschillende verschijningsvormen

Gerealiseerde projecten

Wij vertellen je graag meer over VDM StartWijs

Als ontwikkelaar en bouwpartner denken wij mee in oplossingen, wij ontzorgen en zijn eerlijk en open in onze communicatie. Benieuwd naar de mogelijkheden van het woonconcept VDM StartWijs? Samen bekijken we graag de mogelijkheden en wensen.


Neem contact met ons op