Ga naar inhoud
Logo
Logo

Leek – Buurtschap Coulissen

In het nieuw te bouwen buurtschap de Coulissen aan de zuidrand van de wijk Oostindie in Leek kun je wonen in een groene omgeving waar buren naar elkaar omkijken. Nabuurschap en saamhorigheid zijn belangrijke waarden, met behoud van en respect voor elkaars privacy.

Coulissen Leek

Meer dan een huis

Als toekomstig bewoner koop je meer dan een huis. Je bent ook mede-eigenaar van het Buurtschapshuis en het gezamenlijke buitenterrein. Een moestuin, pluktuin of speeltoestellen voor de kinderen? Hoe het terrein van de Coulissen in Leek er precies uit gaat zien, bepaal je als toekomstige bewoners samen. “Uniek aan de Coulissen is dat je woont in een gezamenlijk, natuurlijk landschap”, vertelt Bart van Laos Landschapsarchitecten. “Bloemrijk gras, inheemse bomen en struiken bepalen de sfeer. Rondom het landschap liggen natuurvriendelijke oevers langs de waterpartij. De 15 woningen liggen als eilanden in het landschap. Dat alles maakt het een fantastische plek om te wonen en kinderen op te laten opgroeien.”

Het plan bestaat uit een gemeenschappelijk buurthuis en buitenterrein en 7 vrijstaande, 4 half-vrijstaande, 2 hoekwoningen en 3 tussenwoningen.


Drie woningtypes

Wordt dit jouw nieuwe thuis?

Ben je benieuwd naar meer informatie over deze woningen? Ontvang via Pandomo Makelaars meer informatie, zoals de projectbrochure, of vraag een persoonlijk gesprek aan.