Ga naar inhoud
Logo
Logo

Halfvrijstaande woningen – Buurtschap Coulissen

In het nieuw te bouwen Buurtschap Coulissen aan de zuidrand van de wijk Oostindie in Leek kun je wonen in een groene omgeving waar buren naar elkaar omkijken. Nabuurschap en saamhorigheid zijn belangrijke waarden, met behoud van en respect voor elkaars privacy.

Buurtschap Coulissen

Groen, duurzaam en sociaal

De woningen in Buurtschap Coulissen zijn naar je eigen woonwensen aan te passen. Bijvoorbeeld openslaande tuindeuren of een schuifpui, een uitbouw aan de voor- of achterzijde of denk hierbij aan een laadpaal voor de elektrische auto.

Alle woningen liggen rondom het gezamenlijke buitenterrein. Hier kan bijvoorbeeld een speelveld, moestuin of dierenweide komen. Deze plek is het hart van de buurt waar bewoners elkaar ontmoeten en waar gezamenlijk wordt gewerkt aan het onderhouden van het landschap. Als toekomstig bewoner ben je betrokken bij het ontwerp van dit gezamenlijke terrein.


Woninginformatie

Bouwnr.StatusKavelopp.Woonopp.InhoudPrijs
5Verkocht333 m²89 m²275 m³
6Verkocht298 m²151 m²475 m³
14Optie282 m²151 m²475 m³€511.500
15Verkocht279 m²89 m²275 m³

Is dit jouw toekomstige thuis?

Ben je benieuwd naar meer informatie over deze woningen? Ontvang via Pandomo Makelaars meer informatie, zoals de projectbrochure, of vraag een persoonlijk gesprek aan.