Ga naar inhoud
Logo
Logo

Bospark Ekelenberg – Zuidwolde

Welkom bij nieuwbouwplan ‘Bospark Ekelenberg’. Aan de rand van Zuidwolde, waar tot voor kort een camping was, zijn 9 riante bosvilla’s op grote kavels gerealiseerd en worden 12 levensloopgeschikte patiowoningen en 21 (half)vrijstaande woningen gerealiseerd. Wilt u elke dag van de week genieten van een vakantiegevoel, vanuit uw energiezuinige woning in een natuurrijke omgeving? Dan is dit uw kans!

Bospark Ekelenberg Zuidwolde parkwoningen vrijstaande halfvrijstaande woningen nieuwbouw project

Voor ieder wat wils

Bospark Ekelenberg is een heerlijk groene en gevarieerde woonplek. Je ziet er allerlei soorten woningen, van huur tot koop, rij- en hoekwoningen, vrijstaand en twee-onder-één-kap, in verschillende stijlen en types. De beleving van rust, ruimte en natuur begint vanuit je eigen woning. Elke ochtend word je begroet door het rustgevende groen van het omliggende bos. Je stapt letterlijk vanuit je woning zo het bos in, waar de mogelijkheden voor ontspanning en avontuur eindeloos zijn.

Alles wat je nodig hebt, vind je gewoon op loop- en fietsafstand van jouw nieuwe woning in Bospark Ekelenberg. Op slechts 800 meter liggen al de eerste centrumvoorzieningen van het dorp Zuidwolde; winkels, de bouwmarkt, een basisschool, een huisartsenpraktijk en sportfaciliteiten. De directe omgeving van Zuidwolde is bovendien prachtig bosrijk en landelijk en nodigt uit tot lange wandelingen en fietstochten!


3 woningtypes

Wordt dit jouw nieuwe thuis?

Benieuwd naar alle mogelijkheden van de woningen? Kijk voor meer informatie op de projectwebsite van Bospark Ekelenberg en/of neem rechtstreeks contact op met de makelaar.


Meer informatie over Bospark Ekelenberg Neem contact op met de makelaar