Molenhof - Drachten

Op één van de meest karakteristieke locaties in Drachten, vlakbij de Drachtstervaart, worden 8 halfvrijstaande en energiezuinige woningen gerealiseerd met een lichte en moderne uitstraling. De woningen hebben een ideale ligging: nabij het centrum, onderwijsinstellingen en sport- en recreatiegelegenheden. Een prachtige plek om thuis te komen voor alle generaties.

Thuiskomen in Drachten
Aan de zuidzijde van Moleneind in Drachten woon je niet alleen op een karakteristieke locatie, maar ook op steenworp afstand van het centrum en alle voorzieningen in de buurt. Een ideale plek om te wonen en om erop uit te trekken. De Drachtstervaart is vanuit historie de reden dat de plaats Drachten is ontstaan. Het is de centrale ader die door Drachten stroomt en voor veel bedrijvigheid zorgde. Drachten heeft tegenwoordig alles wat je mag verwachten van een stad: van winkelketens tot scholen en restaurants om de hoek. Kortom, alle voorzieningen dichtbij om fijn te kunnen wonen, werken en recreëren voor iedere generatie.

Licht en modern
De halfvrijstaande woningen hebben een moderne uitstraling die gecreëerd wordt door de lichte steen in combinatie met hout in een natuurlijke uitstraling. Op de begane grond bevindt zich een royale woonkamer met open keuken. Op de verdieping is ruimte voor drie slaapkamers en een grote badkamer. De ruime zolder is bereikbaar via een vaste trap en biedt optioneel een extra slaapkamer.

In het kort

  • Gasloos en energiezuinig
  • Warmtepomp en zes zonnepanelen
  • Optioneel energieneutraal
  • Parkeren op eigen erf
  • Moderne uitstraling

 

Verkocht Woningtype Mondo

Woningtype Mondo

Twee-onder-één-kap
Kavelopp: 299 tot 359 m² Plaats/wijk: Drachten / Moleneind Prijs: n.n.b.
Meer informatie