Ga naar inhoud
Logo
Logo

Wonen aan de Drachtstervaart

Molenhof – Drachten

Wil jij wonen op één van de meest karakteristieke locaties in Drachten, namelijk vlakbij de Drachtstervaart? Hier worden 8 halfvrijstaande en energiezuinige woningen gerealiseerd met een lichte en moderne uitstraling. De woningen hebben een ideale ligging: nabij het centrum, onderwijsinstellingen en sport- en recreatiegelegenheden. Een prachtige plek om thuis te komen voor alle generaties.

Thuiskomen in Drachten

Aan de zuidzijde van Moleneind in Drachten woon je niet alleen op een karakteristieke locatie, maar ook op steenworp afstand van het centrum en alle voorzieningen in de buurt. Een ideale plek om te wonen en om erop uit te trekken. De Drachtstervaart is vanuit historie de reden dat de plaats Drachten is ontstaan. Het is de centrale ader die door Drachten stroomt en voor veel bedrijvigheid zorgde. Drachten heeft tegenwoordig alles wat je mag verwachten van een stad: van winkelketens tot scholen en restaurants om de hoek. Kortom, alle voorzieningen dichtbij om fijn te kunnen wonen, werken en recreëren voor iedere generatie.


Molenhof Drachten

Licht en modern

De halfvrijstaande woningen vormen een knusse woonbuurt met een warme uitstraling door de roodbruine steen in combinatie met het natuurlijke hout. Op de begane grond bevindt zich een royale woonkamer met open keuken. Op de verdieping is ruimte voor drie slaapkamers en een grote badkamer. De ruime zolder is bereikbaar via een vaste trap en biedt optioneel een extra slaapkamer.


Impressies

Bekijk meer projecten

Ben je benieuwd naar meer projecten? Met onze duurzame woningen willen wij voor nu en de komende generaties (woon)waarde creëren. Van tussenwoningen en twee-onder-één-kap tot vrijstaande exclusieve woningen. Bekijk de diverse nieuwbouwwoningen en laat je inspireren.


Bekijk meer projecten