Ga naar inhoud
Logo
Logo

Open Huis in Garrelsweer – woningstijl Vermont Zijbeuk

Heb jij bouwplannen en wil je een indruk krijgen van een VDM woning? Dit is je kans! Meld je aan voor ons Open Huis op woensdag 8 maart 2023, tussen 14:30 – 17.00 uur, in Garrelsweer.

Woningstijl Vermont Zijbeuk

22-02-23 | Tijdens deze gelegenheid kun je een kijkje nemen in een woning van de woningstijl Vermont Zijbeuk Delftse School en een beeld krijgen van de kwaliteit waar VDM Woningen voor staat. Dit betreft een woning in het sloop-nieuwbouwwoning traject via NCG. Met onze bouwmethode hebben wij ervoor gezorgd dat de nieuwe woning aardbevingsbestendig is. De woning is op Eigen Wijze uniek door het bijzondere metselwerk. Onze verkoopadviseurs staan voor je klaar om je persoonlijk rond te leiden.


Persoonlijke rondleiding

Je krijgt een goede indruk van het afwerkingsniveau en komt van alles te weten over ons bouwproces, woningstijlen en mogelijkheden.

Datum: woensdag 8 maart 2023
Tijdstip: op afspraak tussen 14.30 – 17.00 uur
Locatie: Trekweg 29 in Garrelsweer
Woningstijl: Vermont Zijbeuk
Plattegrond woning: Vermont Zijbeuk

Om iedereen persoonlijk te kunnen rondleiden werken wij met een planning en daarom is aanmelden verplicht. Tijdens het Open Huis ben je van harte welkom om de woning te bezichtigen met maximaal 2 personen.


Aanmelden

Zien we jou bij het Open Huis in Garrelsweer? Meld je dan vóór 7 maart 2023 aan door onderstaande button en vermeld in de mail: Open Huis Garrelsweer, jouw naam en het gewenste tijdstip. Een rondleiding neemt ongeveer een half uur in beslag. Later ontvang je van ons een bevestigingsmail met daarin het definitieve tijdstip van de bezichtiging. Graag tot dan!


Aanmelden

Vermont Zijbeuk op Eigen Wijze

Wil je op de hoogte blijven van onze Open Huizen?

Regelmatig organiseren wij een Open Huis in onze woningen die bijna opgeleverd worden. Dat geeft jou een mooie indruk van de woningstijlen, het afwerkingsniveau en de kwaliteit van onze woningen. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte waar en wanneer er een Open Huis wordt georganiseerd.


Aanmelden voor de nieuwsbrief