Ga naar inhoud
Logo
Logo

Nooitgedacht – Bosrijck Wonen

In samenwerking met Zethoven Hornstra hebben wij in de bosrijke omgeving van Nooitgedacht 3 riante bosvilla’s gerealiseerd. De nieuwe bewoners kunnen hier volop genieten van rust, ruimte en natuur. Het is bijzonder wonen. Ook voor Roderik, Juliëtte en zoontje Isak.

Het verhaal van Roderik en Juliëtte

“Wij lieten ons oog vallen op het prachtige ontwerp en de bouwstijl van de woningen. Het materiaalgebruik, de kleur en afwijkende indeling op de begane grond vinden wij erg bijzonder. Wij hebben het contact met kopersbegeleider Janne enorm gewaardeerd. Ze dacht goed met ons mee en we kregen veel tips aangereikt. De flexibiliteit is noemenswaardig. Het project bestaat in de basis uit drie dezelfde huizen, maar uiteindelijk zijn het drie verschillende woningen geworden. Ieder huis is ingericht op de persoonlijke woonwensen.


We waren altijd welkom om te komen kijken op de bouw en hadden goed contact met de bouwvakkers. Ook zij dachten actief met ons mee en gaven praktische tips. Hieruit blijkt dat VDM echt samen de schouders eronder zet. Alles is voorspoedig gegaan. De houtskeletbouw van tegenwoordig is daarnaast super degelijk! We hebben weinig opleverpunten. Er is zeer netjes gewerkt volgens ons en Vereniging Eigen Huis. Het is gek dat het nu met jullie is afgerond. We gaan de volgende fase in… We maken van ons huis een thuis en zien jullie graag terug wanneer alles ingericht is!”


MEER GEREALISEERDE PROJECTEN

Wij staan klaar voor de generaties van nu en later om een gezonde woon- en leefomgeving te creëren. Daar waar bewoners jarenlang met veel plezier en comfort thuiskomen. Neem een kijkje welke projecten wij nog meer hebben gerealiseerd.


Bekijk meer gerealiseerde projecten