Ga naar inhoud
Logo
Logo

Binnenkijken bij familie Timmer

Na oplevering van je woning is het tijd om van je huis een thuis te maken. Een plek waar jij je helemaal thuis voelt en kunt genieten. We nemen een kijkje bij familie Timmer en zij vertellen over hun ervaring met VDM Woningen.

Een serene basis met warme accenten

In de bosrijke omgeving van Nooitgedacht wonen Roderik, Juliëtte en en zoontje Isak. Wij mochten een kijkje nemen achter de voordeur van deze prachtige bosvilla, onderdeel van het project Bosrijck Wonen. Dit project mochten wij realiseren in opdracht van Zethoven Hornstra (Ontwerp & Ontwikkeling).

“We creëerden een serene basis met warme accenten in meubels en raambekleding en lieten zo de stijlen Japandi en Scandinavisch in het interieur samenkomen. Organische vormen vinden hun weg in het interieur via behang, meubels en een vloerkleed. De ramen houden het contact met buiten levendig en de opstelling blijft intiem en vrij.”


Ervaring bouwproces

Wat is jullie ervaring met VDM Woningen? 
“Van begin tot einde vonden we de samenwerking erg prettig en daardoor hebben we ook tijdens de bouw al heel veel plezier beleefd. De rondleiding door de fabriek was erg leuk en ook het regelmatig bezoeken van het huis in aanbouw vonden we fijn. De oplevering was natuurlijk een heel mooi moment waarbij VDM zijn best heeft gedaan om dit extra bijzonder te maken.”

Zouden jullie VDM Woningen als aannemer aanraden?
“Ja, de verschillende collega’s met wie we in contact zijn geweest waren allen zeer behulpzaam, meedenkend en deskundig. Dit heeft ons geholpen bij het realiseren van onze wensen en heeft ons soms net even in de juiste richting geduwd bij het maken van bepaalde keuzes als we daar niet helemaal zelf uitkwamen. Er was ook veel ruimte voor eigen inbreng waardoor we de indeling van de verschillende ruimtes volledig naar onze zin hebben kunnen maken.”


BIJNA 200 PAGINA’S AAN WONINGINSPIRATIE

Als je je oriënteert naar een nieuwbouwwoning, wil je graag alle mogelijkheden weten. Daarom hebben wij een woningmagazine! Hierin vind je al onze woningstijlen, meer informatie over onze bouwmethode en persoonlijke verhalen van bewoners. Download met magazine of ontvang het vrijblijvend per post. Mogen wij binnenkort ook voor jou aan de slag?


Download ons woningmagazine Neem contact met ons op