Ga naar inhoud
Logo
Logo

Drachten – Jaspis

Vanuit je woning stap je in de tuin of terras die direct aan het water grenst. Hier geniet je van rust om je heen. Aan de Jaspis in Drachten realiseerden wij 11 luxe woningen, bestaande uit halfvrijstaande woningen en één vrijstaande woning.

Jaspis Drachten

Genieten aan de Jaspis

De 11 royale woningen aan de Jaspis in Drachten kenmerken zich door de bijzondere ligging aan het water en het unieke karakter van de woningen. De woningen beschikken over twee tuinen. Aan de zuidoostkant is een royale natuurlijke waterpartij Jaspis waar de bewoners in de ochtend al van de zon kunnen genieten met ruim uitzicht over het water. Aan de noordwestkant ligt de andere tuin in de beschutting van de boomwal.

De architectuur van de woningen aan de Jaspis in Drachten heeft een sterke samenhang met de aanwezige natuur. De materialen, kleuren en vormen passen bij de groene natuurlijke omgeving. De robuuste blokken met royale overstekken vormen samen een duidelijk geheel tegen de achtergrond van de boomwal. De ritmisch geplaatste dakopbouwen versterken het geheel. De grijsbruine steen, de antractiete gevelbekleding en  dakpannen geven de woningen ook nog eens een chique karakter.


Binnenkijken bij familie Veenema

Frans, Nancy en hun twee dochters wonen in hun nieuwbouwwoning aan de Jaspis in Drachten. Een woning met een heerlijke tuin aan het water. Zij hebben van dit huis een echt thuis gemaakt. Een stoere, sobere en landelijk ingerichte woning met materialen die robuust zijn en een doorleefde uitstraling hebben. De familie woont in een knusse buurt, wat veel gezelligheid met zich meebrengt.


Neem een kijkje in de woning