Ga naar inhoud
Logo
Logo

Binnenkijken bij familie Veenema

Na oplevering van je woning is het tijd om van je huis een thuis te maken. Een plek waar jij je helemaal thuis voelt en kunt genieten. We nemen een kijkje bij familie Veenema Reindersma en zij vertellen over hun ervaring met VDM Woningen.

Vakantiegevoel aan de Jaspis

Na vier weken hard klussen is het genieten begonnen voor Frans, Nancy en hun twee dochters. Sinds april 2021 wonen zij in hun nieuwbouwwoning aan de Jaspis in Drachten. Een woning met een heerlijke tuin aan het water. Bij binnenkomst wordt al snel duidelijk: dit Huis is een Thuis. Een stoere, sobere en landelijk ingerichte woning met materialen die robuust zijn en een doorleefde uitstraling hebben. De familie woont in een knusse buurt, wat veel gezelligheid met zich meebrengt.

Het echte thuisgevoel? Daar hoeft de familie niet lang over na te denken.

  • Dat is het vakantiegevoel die we krijgen als we naar buiten kijken op het water.
  • Onze woning die helemaal af is. Geen druk van blijvend klussen, dat is het relaxte van een nieuwbouwwoning.
  • En een sfeervol kaarsje die brandt in de avond als het donker wordt.

Frans en Nancy vertellen…

“Door de georganiseerde kopersbijeenkomst van VDM Woningen hebben wij al langere tijd contact met onze buren. Dit contact is erg fijn, het voelt alsof we elkaar al jaren kennen. We spreken elkaar regelmatig op straat en helpen elkaar ook waar nodig. Elke buur heeft een Jaspis (Edelsteen) aan het sleutelbos. Deze hebben we cadeau gekregen van een buurman.”


BIJNA 200 PAGINA’S AAN WONINGINSPIRATIE

Als je je oriënteert naar een nieuwbouwwoning, wil je graag alle mogelijkheden weten. Daarom hebben wij een woningmagazine! Hierin vind je al onze woningstijlen, meer informatie over onze bouwmethode en persoonlijke verhalen van bewoners. Download met magazine of ontvang het vrijblijvend per post. Mogen wij binnenkort ook voor jou aan de slag?


Download ons woningmagazine Neem contact met ons op