Ga naar inhoud
Logo
Logo

Binnenkijken bij familie Jongsma

Na oplevering van je woning is het tijd om van je huis een thuis te maken. Een plek waar jij je helemaal thuis voelt en kunt genieten. We nemen een kijkje bij familie Jongsma en zij vertellen over hun ervaring met VDM Woningen.

Wonen ‘Aan het Erf’

Kom binnen bij familie Jongsma, oftewel Jan-Willem, Megan, Noël en Odin. Natuurlijk mogen we buurtkat George ook niet vergeten. Hij is onderdeel van het woonhofje en komt bij verschillende buren over de vloer. Het gezin woont in een tussenwoning ‘Aan het Erf’, een van de 18 woningen van project Haarkes Stee in Harkstede.

“Het dorpse en traditionele boerenconcept sprak ons erg aan. Wij zijn positief en blij met de woning die geleverd is. We kregen regelmatig updates over onze nieuwbouwwoning. Dit hebben wij als zeer prettig ervaren!”

 

 

 


Kleurgebruik afgestemd op het ontwerp

In het interieur hebben Jan-Willen en Megan bewuste keuzes gemaakt. Zo hebben zij gekozen voor een warme uitstraling, in plaats van koele kleuren. Het kleurgebruik in huis hebben ze afgestemd op het ontwerp van de woningen.

Het echte thuisgevoel? Daar hoeft de familie niet lang over na te denken:

  • Als we het erf opkomen, dan worden we blij en krijgen we het ultieme gevoel van thuiskomen.
  • We hebben hier meer ruimte en allemaal een eigen kamer.
  • De kinderen kunnen lekker spelen op straat en dan komen bewoners van het project regelmatig buurten.

BIJNA 200 PAGINA’S AAN WONINGINSPIRATIE

Als je je oriënteert naar een nieuwbouwwoning, wil je graag alle mogelijkheden weten. Daarom hebben wij een woningmagazine! Hierin vind je al onze woningstijlen, meer informatie over onze bouwmethode en persoonlijke verhalen van bewoners. Download het magazine of ontvang het vrijblijvend per post. Mogen wij binnenkort ook voor jou aan de slag?


Neem contact met ons op Vraag het woningmagazine aan