Ga naar inhoud
Logo
Logo

Een thuis met een dorps karakter

Harkstede – Haarkes Stee

Haarkes Stee, de perfecte combinatie van landelijk wonen dicht bij de stad. Op de plek waar vroeger een boerderij stond, hebben wij een nieuw plan ontwikkeld en gerealiseerd waar bewoners met veel plezier thuiskomen.

Wonen op Gronings Erf

Ons project Haarkes Stee in Harkstede is een uniek project, met een knipoog naar het Groningse boerenerf. Op deze locatie stond vroeger namelijk een Oldambster boerderij. Wij realiseerden hier een nieuwe bestemming: een woonerf met 18 woningen. Haarkes Stee dankt haar majestueuze uitstraling aan Het Voorhuis, dat als entree dient van het gezamenlijke erf. Wanneer je het erf van Haarkes Stee betreedt, rijd je aan op de prachtige staldeuren van de hoekwoning Aan het Erf. De woningen daartegenover hebben een sfeervolle moderne uitstraling van een schuurwoning.


Binnenkijken bij de familie Jongsma

Kom binnen bij familie Jongsma, oftewel Jan-Willem, Megan, Noël en Odin. Het gezin woont in een tussenwoning ‘Aan het Erf’, een van de 18 woningen van project Haarkes Stee in Harkstede. “Het dorpse en traditionele boerenconcept sprak ons erg aan. Wij zijn positief en blij met de woning die geleverd is. We kregen regelmatig updates over onze nieuwbouwwoning. Dit hebben wij als zeer prettig ervaren!”


Binnenkijken bij familie Jongsma Bekijk meer gerealiseerde projecten