Ga naar inhoud
Logo
Logo

VDM Woningen trekt Axeco Participaties aan als partner

Groei voor woningvisie

11-05-2023 | VDM Woningen, voorloper in de productie van geprefabriceerde houtskeletbouw woningen in Nederland, trekt Axeco Participaties aan als partner om samen verdere groei te realiseren. Axeco Participaties zal een meerderheidsbelang verwerven in VDM Woningen en samen met de bestaande directie de strategie voortzetten. Het continueren van het aanbieden van duurzame, kwalitatief hoogwaardige en betaalbare woningen voor particuliere en projectmatige klanten staat hierbij centraal.

De algemeen directeur van VDM Woningen, Jan van der Meer: ‘’Al anderhalve eeuw is VDM Woningen in Drogeham gevestigd en vanuit onze regio en samen met onze mensen willen wij voor de komende generaties woonwaarde creëren. Prefab houtskeletbouw heeft de laatste jaren een enorme opkomst gemaakt, met name in het aardbevingsgebied, en daardoor hebben wij een sterke groei kunnen maken in productiecapaciteit en industrialisatie. Om die groei kracht bij te zetten en met de uitdagende woningopgave in ons achterhoofd, zien wij in Axeco een partner die ons kan helpen om onze doelen te verwezenlijken. Daarbij blijven wij vanuit Drogeham en met onze mensen woningen realiseren voor particulieren, ontwikkelaars, corporaties, gemeenten en investeerders.’’

Bart Buijs en John Hak van Axeco: “Wij zijn onder de indruk van de sterke ontwikkeling en uitstekende reputatie die VDM Woningen heeft opgebouwd. De visie van VDM Woningen om een betrouwbare partner te zijn die duurzame, kwalitatief hoogwaardige en betaalbare woningen levert, sluit goed aan bij onze investeringsfilosofie om bij te dragen aan oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen. Wij kijken ernaar uit om samen met het team van VDM Woningen de onderneming verder te ontwikkelen en de ambities te realiseren”.