Ga naar inhoud
Logo
Logo

Prachtig wonen aan het water

Waterrijck Wonen – Veendam

In de groeiende woonwijk ‘Buitenwoel’ in Veendam verrijzen 12 prachtige en zeer royale halfvrijstaande woningen aan het water. De woningen zijn zo ontworpen dat ze qua materiaalgebruik, kleur, lichtinval en detaillering geheel passen in de waterrijke omgeving.

Waterrijck Wonen Veendam

Waterrijck Wonen

De 12 halfvrijstaande woningen worden gerealiseerd op ruime kavels en mogen met recht uniek genoemd worden. De woningen zijn namelijk zo ontworpen dat ze qua materiaalgebruik, kleur, lichtinval en detaillering geheel passen in de waterrijke omgeving. Het karakteristieke en tijdloze ontwerp voorziet in een fraaie lichtinval. Het is mogelijk om de woning te voorzien van een badkamer en slaapkamer op de begane grond, waardoor de woning aansluit bij eventuele wensen voor de toekomst.


Royaal wonen

Het karakteristieke en tijdloze ontwerp van de woningen voorziet in een fraaie lichtinval en veel leefruimte op de begane grond. De entree bevindt zich aan de zijkant van de woning. De woningen hebben een royale woonkamer en leefkeuken met directe toegang tot de garage. Op de verdieping tref je 3 ruime slaapkamers, een groot dakkapel en een luxe badkamer aan. De riante zolder is bereikbaar via een vaste trap. Hier heb je de mogelijkheid om nog een extra werk- of speelkamer te creëren.

Heb je behoefte aan een slaap- en badkamer op de begane grond, een extra werk-/tuinkamer of een royale garage met bijkeuken? Dan heb je tal van mogelijkheden om jouw woning naar eigen wens aan te passen.


Een duurzaam thuis

De geheel gasloze woningen zijn zeer goed geïsoleerd en voorzien van de modernste installaties. Zo worden alle woningen volledig gasloos gebouwd, worden de woningen standaard voorzien van een luchtwaterwarmtepomp, balansventilatie met een WTW-unit, vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping met topkoeling, een groot aantal zonnepanelen, perfecte isolatie, HR+++ (triple) beglazing en voldoen ze aan de nieuwste bouweisen. Hierdoor heeft de woning een prettig binnenklimaat en ervaar je maximaal wooncomfort.


Woninginformatie

Bouwnr.StatusWoonopp.InhoudPrijs
1Verkocht140 m²525 m³
2Verkocht136 m²525 m³
3Verkocht136 m²525 m³
4Verkocht140 m²525 m³
5Verkocht140 m²525 m³
6Verkocht136 m²525 m³
7Verkocht136 m²525 m³
8Verkocht140 m²525 m³
9Verkocht140 m²525 m³
10Verkocht136 m²525 m³
11Verkocht136 m²525 m³
12Verkocht140 m²525 m³