Ga naar inhoud
Logo
Logo

Schoolstraat – Een

In het Drentse dorp ‘Een’ realiseren wij aan de Schoolstraat 13 woningen in samenwerking met BruZan Ontwikkeling. In dit project heb je de keuze uit 2 woningtypes, verdeeld over twee kleinschalige blokken, haaks op elkaar aan een binnentuin. Aan het eind van de tuin zijn parkeerplaatsen gevestigd.

Schoolstraat Een

Voormalige dorpsschool

De woningen staan op de plek van de voormalige dorpsschool. Dat zie je nog een klein beetje terug in het speelse ontwerp van de architect: de raampartijen met een knipoog naar leslokalen, net als bij de oude school een langgerekt bouwvolume met een hoger deel en een lager deel. Goed voor het buurtgevoel: de woningen kijken allemaal uit op dezelfde, gezamenlijke tuin. Geen onderscheid in bouwstijl en kleurgebruik (frisgroene voordeuren en kozijnen), wel in indeling en aantal slaapkamers.

Leuk om te weten: de woningtypen zijn vernoemd naar de voormalige onderwijzers uit de prille begintijd van de school: Hoogsteen en Willemse.


Schoolstraat Een

Kleinschalige buurt met bijzonder mooie binnentuin

Wat wil je nog meer van een huis? Goed wonen, dorpssfeer, eindeloos veel natuurschoon in de omgeving, altijd wel een beetje vakantiegevoel. In het Drentse dorp Een (iets meer dan 800 inwoners) mag je meegenieten van een unieke combinatie. Maak de optelsom: een energiezuinige en duurzame nieuwbouwwoning in een kleine gemeenschap met veel saamhorigheid. Plus natuurschoon in alle windrichtingen en in alle soorten: onder andere het intieme beekdal van de Drentsche Aa of Grote Diep, de oude veenkoloniën en het uitgestrekte Drents-Friese Wold, één van de grootste natuurgebieden van het land.

Duurzame voorzieningen

  • Gasloos
  • Zonnepanelen
  • Moderne installaties
  • HR++ glas
  • Incl. sanitair en tegelwerk

Is wonen in Een iets voor jou?

Natuurschoon in alle windrichtingen en in alle soorten: onder andere het intieme beekdal van de Drentsche Aa of Grote Diep, de oude veenkoloniën en het uitgestrekte Drents-Friese Wold, één van de grootste natuurgebieden van het land. Is jouw interesse getrokken en ben je benieuwd naar meer informatie? Kijk voor meer informatie op de projectwebsite.


Bekijk de projectwebsite