Ga naar inhoud
Logo
Logo

Levensloopgeschikte- en starterswoning

Ratelwacht – Drachten

Wil jij wonen op een plek waar alle voorzieningen in de nabije omgeving aanwezig zijn? In één van de 8 halfvrijstaande woningen vind jij jouw nieuwe thuis. De woningen zijn zowel als levensloopgeschikte- en starterswoning ontworpen.

Woningtype Lesta

De halfvrijstaande woningen aan de Ratelwacht in Drachten vormen een knusse woonbuurt met een warme uitstraling door de roodbruine steen in combinatie met accentvlakken van houtcomposiet. Woningtype Lesta combineert het beste van twee werelden: een levensloopgeschikte woning en een starterswoning.

Drachten heeft alles wat je mag verwachten van een stad: van winkelketens tot onderwijsinstellingen en  restaurants om de hoek. Liefhebbers kunnen hun hart ophalen als het gaat om kunst, cultuur, sport en muziek. Voor rust, ruimte en natuur zit je ook goed in Drachten. De omgeving kenmerkt zich door de uitgestrekte landerijen, waterrijke streken en mooiste natuurgebieden. Drachten heeft daarnaast uitstekende auto en busverbindingen.


Levensloopgeschikte- en starterswoning

Levensloopgeschikt wonen (basis)
Naast de keuken en woonkamer is de begane grond ook voorzien van een slaapkamer, badkamer en bijkeuken. Op de eerste verdieping vind je twee slaapkamers met optioneel een extra badkamer. Optioneel is de zolder bereikbaar via een vlizotrap.

Starterswoning
Het woningtype Lesta biedt veel indelingsmogelijkheden. Zo bestaat de begane grond van de gezinsvariant uit een ruime woonkamer met open keuken en een bijkeuken. Op de verdieping is ruimte voor twee of drie slaapkamers en een badkamer. De ruime opbergzolder is optioneel bereikbaar via een vlizotrap.


Impressies