Ga naar inhoud
Logo
Logo

Nooitgedacht – Esrijck 2e fase

Zoekt u de optimale woonvorm die past bij de volgende fase van uw leven? In opdracht van Zethoven Hornstra realiseren wij een uniek woonplan met 4 rug-aan-rug villa’s in Esrijck in Nooitgedacht. Hier vindt u ruimte voor u zelf en uw kinderen, of juist een woning voor als de kinderen de deur uit zijn.

Nooitgedacht Esrijck

Wonen in Esrijck

Het nieuwe woongebied ‘Wonen aan de Es’ in Nooitgedacht ligt aan de rand van de vroegere Es van Rolde. Hier ging het landschap over in uitgestrekte heidevelden. Wonen aan de Es wordt een bijzonder woongebied met landschappelijk gelegen woningen. Wonen aan de Es is geïnspireerd op het Drentse Es- dorpen landschap en heeft daarvan alle kenmerken. Ingrediënten zijn bijzondere straatprofielen met grasbermen en laanbeplanting, open weilandjes, hagen en pleintjes in de vorm van een brink. De woningen staan informeel gesitueerd op de kavels die worden begrensd door lage hagen met doorkijken naar groene open ruimten. Via de open ruimten zijn er fraaie vergezichten naar het landschap. De gevarieerde bebouwing is individueel herkenbaar en bestaat uit één bouwlaag met forse kap.

Ontwerp & Ontwikkeling: Zethoven Hornstra


Geborgen in het groen

De woningen worden gerealiseerd op ruime kavels van circa 425 – 435 m². De tuinen worden begrensd door lage hagen met doorkijken naar groene open ruimten. Het groen aan de voor – en zijkant  zorgen voor een ideale geborgen en tegelijkertijd ook vrije ligging. U kunt zowel aan de voor – als zijkant van uw woning een fraai zonneterras aanleggen. De inrit naar uw erf wordt door de gemeente gerealiseerd. Op uw eigen kavel heeft u ruimte voor het parkeren van twee auto’s. Bezoekers kunnen op de rijbaan of in de berm parkeren. In de openbare ruimte worden geen officiele parkeerplaatsen gerealiseerd. Dit is een belangrijke bijdrage voor het gewenste beeld van wonen in het groen.


Nooitgedacht Esrijck

Uniek wonen in een ‘Barnhouse’

Het ‘Barnhouse’ concept staat voor robuust en royaal wonen, subtiel uitgevoerd in hout. De uitgesproken hoogwaardige architectuur met de strakke minimalistisch hoofdvorm en natuurlijk materiaalgebruik straalt ingetogen rust uit en zorgt voor een optimale integratie in de omgeving. Deze rug-aan-rug schuurwoningen refereren daarmee naar het Drentse boerderijen landschap. Het ontwerp kent fijnzinnige detaillering zoals uitgewerkte gevelarchitectuur en hoogwaardig materiaalgebruik met de toepassing van fraaie houten gevelbekleding, baksteen schoorstenen en keramische pannen. De woningen beantwoorden aan de moderne woonwens: zeer ruim en open van karakter. De woning is door de vele ramen en puien rondom zeer transparant, wat daglicht en de landelijke omgeving letterlijk bij u binnenbrengt.


Eyecatcher is de vide

De riante Barnhouse villa’s bieden een perfecte oplossing als u een voorkeur heeft voor een volwaardig woonprogramma op maaiveld niveau. Zo een programma geeft naast de praktische eigenschappen van levensloopbestendig wonen een groot gevoel van luxe en comfort en kan daarmee ook voor een jonge doelgroep een fraaie optie zijn. De woning heeft een zeer riante living die in verbinding staat met de royale open keuken. Bijzonder element in de woning is de vide ter plaatse van de keuken die zorgt voor een spectaculaire ruimtebeleving. Naast de slaapkamer met badkamer op de begane grond, vindt u op de verdieping nog eens twee grote slaapkamers en een bergkamer.  Optioneel kunt u de verdieping indelen met een tweede badkamer – en zelfs een extra vierde slaapkamer. De riante zolder is bereikbaar via een vaste trap en biedt een zee aan ruimte.


Bouwnr.StatusKavelopp.Woonopp.InhoudPrijs
5Te koop426 m2150 m2610 m3€ 540.000
6Verkocht435 m2150 m2610 m3
7Verkocht435 m2150 m2610 m3
8Verkocht425 m2150 m2610 m3

Wonen in Esrijck in Nooitgedacht?

Hebben deze vrijstaande woningen in Nooitgedacht uw aandacht getrokken en bent u benieuwd naar meer informatie? Neem dan contact op met Lamberink Makelaars & Adviseurs, zij helpen u graag verder.