Ga naar inhoud
Logo
Logo

Modern en duurzaam wonen

Nije Skoalle – Leeuwarden

Modern wonen in een groene omgeving én in de stad. Op een voormalig schoolterrein in Bilgaard worden 12 energiezuinige woningen gerealiseerd. Een prachtige plek om thuis te komen.

Voormalig schoolterrein

Het plan Nije Skoalle bestaat uit twaalf halfvrijstaande woningen in Bilgaard te Leeuwarden. Het voormalige schoolterrein wordt getransformeerd tot een groene en autoluwe woonomgeving. Met veel gemeenschappelijk groen, ademt Nije Skoalle een gezellige en gemoedelijke sfeer.

  • Warmtepomp en 14 zonnepanelen
  • Energielabel A++++
  • Eigen berging en parkeerplaats
  • Drie slaapkamers
  • Incl. sanitair en tegelwerk

Nije Skoalle

Duurzaam wonen

Alle woningen hebben een A+++ energielabel, zijn voorzien van vloerverwarming, CO2-gestuurd ventilatiesysteem, een eigen warmtepomp en eigen zonnepanelen op het platte dak. Deze all-electric maatregelen zorgen voor lage energielasten.

De wijk Bilgaard is een plek waar alle generaties zich thuisvoelen. Op loopafstand zijn meerdere winkel- en onderwijsvoorzieningen bereikbaar en ook het stadcentrum is met 1,5 km dichtbij. De woningen van Nije Skoalle bevinden zich aan de rand van Leeuwarden, tegen het natuurgebied Leeuwarderbos. Een heerlijke plek om te genieten van de natuur. Kortom, in Nije Skoalle woon je duurzaam, tussen het groen en met alle gemakken van de stad.


Thuiskomen in Leeuwarden

Met het Leeuwarder Bos om de hoek, geniet je in Bilgaard van het beste van twee werelden: wonen in het groen gecombineerd met de stadse voorzieningen van Leeuwarden. Een ideale plek om te wonen en erop uit te trekken.


Vraag gratis de brochure van Nije Skoalle aan

Kom je binnenkort ook thuis in deze groene en duurzame wijk in Leeuwarden? Download voor meer informatie de brochure van Nije Skoalle of neem contact op met Makelaardij Hoekstra.

Project Nije Skoalle – Leeuwarden
Op de hoogte blijven?