Ga naar inhoud
Logo
Logo

Meerstad – Thuis in de Zeilen

Direct aan het Woldmeer verrijst Thuis in De Zeilen. Een prachtig, nieuw deelgebied in Meerstad dat aansluit op het inmiddels gerealiseerde Tersluis. In samenwerking met VanWonen realiseren wij hier 35 woningen. Veel landelijker en vrijer kun je niet wonen. Vind jij hier jouw nieuwe thuis?

Wonen in de groene en waterrijke omgeving

De 35 woningen van Thuis in de Zeilen bestaan uit rijwoningen, 2 onder 1 kapwoningen en een vrijstaande woning. De kracht van De Zeilen is dat je hier zo ontspannen woont, dat je elke dag een beetje een vakantiegevoel hebt. De 35 riante en duurzame koopwoningen hebben allemaal een tuin, waarvan een aantal direct aan het water liggen. Waar je ook woont, altijd heb je zicht op water en groen. Kortom, heerlijk rustig, maar dan wel met de wetenschap dat je alle voorzieningen heel dichtbij hebt.


De woningtypes

De verkoop van Thuis in de Zeilen is gestart

De verkoop van de 35 woningen in het project Thuis in de Zeilen is gestart. Je kunt nu inschrijven op het bouwnummer van jouw keuze via de projectwebsite. Wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met Francis van der Schoot, verkoopmanager VanWonen via francis@vanwonen.com of 06-51593859.


Ga naar de projectwebsite Thuis in de Zeilen