Ga naar inhoud
Logo
Logo

Wonen in landelijke stijl

Harkema – Fûgelkamp

Wonen in een dorp midden in het coulissenlandschap én in een woning met landelijke stijl. Het kan! In het project Fûgelkamp voel jij je thuis in een gezellig dorp met veel ruimte om te recreëren.

Nieuwbouw Harkema halfvrijstaande woningen Fugelkamp

Franse balkons en houten accenten

De woningen zijn gesitueerd aan een groen pleintje in een rustige woonwijk. De diepe voortuinen en het vrije zicht aan de voorzijde geven de woningen een ruimtelijke plek in de wijk. Echte blikvangers van de woning zijn de Franse balkons en houten accenten. De woningen zijn ruim opgezet met drie slaapkamers en een geïsoleerde garage.

  • De woningen zijn opgeleverd!
  • Inclusief badkamer
  • Inclusief keukencheque t.w.v. € 8.500,-

De architectuur van woningtype Falco is gebaseerd op de stijl van een landhuis. Kenmerkend zijn de Franse balkons, de houten accenten en de uitgebouwde erker.

Woningtype Falco betreed je via een zijentree en heeft een royale woonkamer met open verbinding naar de keuken op de begane grond. Op de verdieping is plaats voor drie slaapkamers en een ruime badkamer. Met een vaste trap bereik je de zolder met anhydrietvloer. De geïsoleerde garage en bijkeuken bieden tevens de mogelijkheid om wonen en werken te combineren.


Nieuwbouw Harkema halfvrijstaande woningen Fugelkamp

Duurzaam wonen in Harkema

Alle woningen hebben een A+++ energielabel, zijn voorzien van vloerverwarming, CO2-gestuurd ventilatiesysteem, een eigen warmtepomp en zonnepanelen op het dak. Deze all-electric maatregelen zorgen voor lage energielasten.

Het dorp Harkema is gelegen in het nationaal landschap ‘De Noardlike Fryske Wâlden’, dat zich kenmerkt door de prachtige houtwallen en elzensingels met fiets- en wandelpaden. Het is centraal gelegen tussen Groningen en Leeuwarden. Met een actief verenigingsleven, meerdere onderwijsinstellingen en een ruim winkelaanbod is Harkema een ideale woonlocatie voor alle leeftijden.


Foto’s

Woninginformatie

Bouwnr.StatusKavelopp.Woonopp.InhoudPrijs
1Verkocht
2Verkocht
3Verkocht
4Verkocht