Ga naar inhoud
Logo
Logo

De Vrieswijck – Gorredijk

Droom jij altijd al van een riant herenhuis met een ruime tuin in een dorp waar alle voorzieningen aanwezig zijn? In het nieuwbouwplan De Vrieswijck worden 5 vrijstaande woningen gerealiseerd die zich onderling onderscheiden door unieke details.

De Vrieswijck Gorredijk

Creëer zelf de uitstraling van jouw woning

Uniek aan deze woningen is dat je zelf de uitstraling van jouw woning kan creëren. Gevelontwerp, kozijnindeling en details: jij kiest de kenmerken van jouw woning. De ruime kavels bieden alle ruimte om te genieten van een eigen terras en tuin, een plek waar de kinderen spelen en waar je met familie en vrienden de avond gezellig kunt afsluiten.

De woningen zijn voorzien van een royale woonkamer met een open keuken. Op de eerste verdieping zijn maar liefst 4 ruime slaapkamers en een badkamer. De zolderruimte is daarnaast vrij indeelbaar. In de basis is er een aangebouwde garage en tevens is parkeren op eigen erf mogelijk. De woningen worden energiezuinig met energielabel A+++ opgeleverd.


De Vrieswijck Gorredijk

Voel je thuis in De Vrieswijck

In deze buurt voelt iedereen zich thuis door de dorpse sfeer, het vele groen en de gemeenschappelijke voorzieningen, zoals wandelpaden en waterpartijen. Gorredijk kent een rijk verenigingsleven: van voetbal tot zwemmen, van muziek tot judo, vele verenigingen zijn hier gevestigd. Daarnaast zijn er maar liefst drie basisscholen en één middelbare school gevestigd. Je fietst gemoedelijk naar het dichtbij gelegen centrum waar je te kust en te keur terecht kunt voor een boodschap of drink- en eetgelegenheden.

  • 5 ruime vrijstaande woningen
  • Duurzaam en A+++
  • Keuze in eigen ontwerpmogelijkheden
  • 4 slaapkamers
  • Diepe achtertuinen
  • Tuindeuren in de basis
  • Kopen is bouwen

Verkoopevent op 18 april in Gorredijk

Is jouw interesse gewekt voor één van deze riante vrijstaande woningen? Kom dan naar het verkoopevent op donderdag 18 april van 16.00 – 17.45 uur in de Skâns in Gorredijk. Hier ontvang je nog meer informatie over de woningen, mogelijkheden en verkoopproces.


Woninginformatie

BouwnrStatusKavelopp.Woonopp.InhoudPrijs
2Optie574 m²170 m²540 m³€ 569.000,00
3Optie567 m²170 m²540 m³€ 569.000,00
4Te koop562 m²170 m²540 m³€ 569.000,00
5Verkocht567 m²170 m²540 m³
6Verkocht612 m²170 m²540 m³

Vraag gratis de brochure aan

Is wonen in De Vrieswijck in Gorredijk iets voor jou en ben je benieuwd naar meer informatie over de woningen? Vraag gratis de projectbrochure aan of neem contact op met Makelaardij Hoekstra of Sierd Moll Makelaars.

Project Gorredijk – De Vrieswijck
Op de hoogte blijven?