Ga naar inhoud
Logo
Logo

Burgum – Mooi Burgum fase II

Welkom in hartje Noord-Nederland, waar de Friese bossen en meren elkaar ontmoeten. Je nieuwe stek ligt aan de rand van de kleine ‘hoofdstad’ van Tytsjerksteradiel, die gelukkig haar dorpse charme heeft behouden.​​ In nieuwbouwproject Mooi Burgum realiseren wij 14 rijwoningen in samenwerking met Zwanenburg Projecten.

Mooi Burgum

14 rijwoningen

De rijwoningen grenzen aan de voetbalvelden van Burgum, centraal in de kleine nieuwe wijk. Veel variatie in types en grootte. Er zijn in fase 1 totaal 10 tussenwoningen en 4 hoekwoningen. Verschillend in breedte, woonoppervlakte en ligging. Stuk voor stuk met een opvallend origineel en toch eigenlijk tijdloos ontwerp.

Alle woningen zijn gasloos, extra goed geïsoleerd, dus energiezuinig. Ze voldoen aan de strenge BENG-norm: bijna energieneutraal. Met een warmtepomp als verwarming, vloerverwarming beneden en op de eerste verdieping en 6 zonnepanelen voor de rijwoningen. Allemaal goed voor veel woongenot.


Meer informatie op de projectwebsite

Ben je benieuwd naar meer informatie over de woningen in Burgum? Bekijk dan de projectwebsite. Tevens staat Makelaar Jaap Kingma voor je klaar om je van verkoopinformatie te voorzien en om vragen te beantwoorden.


Bekijk voor meer informatie de projectwebsite
Mooi Burgum

WENJE TUSKEN WÂLD EN WETTER

Burgum is met zijn ruim 9.000 inwoners een gezellig middelgroot dorp met alle dagelijkse voorzieningen die je nodig hebt. Strategisch gelegen tussen de steden Leeuwarden, Drachten en Groningen. Burgum is ondanks die A-locatie helemaal zichzelf gebleven, kalm maar nooit saai.

In de buurt vind je het waterrijke natuurmonument Nationaal Park de Alde Feanen, zo’n 4 hectare gras, rietland, plassen en moerasbossen. Aan het eind van je nieuwe woonwijk beginnen de wandelpaden rond natuurreservaat De Dobben of Hurdegarypster Warren. En niet te vergeten: Dokkum en het uitgestrekte watervogelparadijs het Lauwersmeergebied, de Waddenzee!