Ga naar inhoud
Logo
Logo

Nooitgedacht – Brinkzicht villa’s

De Brinkzicht villa’s mogen met recht uniek genoemd worden. De woningen zijn zo ontworpen dat ze qua materiaalgebruik, kleur, lichtinval en detaillering prachtig passen in de groene en bosrijke omgeving. Wordt dit jouw nieuwe thuis?

‘Licht en zicht’

De architectuur is ingetogen maar verfijnd, met een markante spitse vorm van de kap en een opvallende schoorsteen die de gevel opdeeld. De verticale schoorsteen loopt aan de onderzijde langs het maaiveld horizontaal door in een tuinmuur, waarmee naast de natuurlijke opdeling, een fraaie dieptewerking ontstaat in de gevel. De kap met forse overstekken straalt kwaliteit uit. Kwaliteit die ook teruggevonden wordt in de genoemde verfijnde detaillering en zeer hoogwaardig materiaalgebruik in o.a. de toegepaste baksteen, de houten gevelbekleding en de keramische dakpannen. De woningen beantwoorden aan de moderne woonwens: ‘Licht en zicht’… ruim opgezet dus en open van karakter, met veel daglicht toetreding. De groene omgeving wordt letterlijk binnengebracht.

Ontwerp & Ontwikkeling: Zethoven Hornstra


Architectuur met individuele keuzevrijheid

In dit woonplan heeft u een grote mate van keuzevrijheid. U kiest eerst het gewenste formaat voor uw woning, met de bijbehorende plattegrond. Daarna kiest u een bijpassend gevelontwerp naar uw smaak. Steenachtig, steen gecombineerd met hout of zelfs helemaal in hout. De kleur van het metselwerk van uw schoorsteen wordt naar wens aangepast: u kiest de lichte of de donkere baksteen. Ook kiest ook voor een dakoverstek, of juist een strak afgewerkte gevel. Het doel is dat geen Brinkzicht villa gelijk wordt en dus vier unieke woningen gerealiseerd zullen worden. Een unieke aanpak, waarbij uzelf dus min of meer mee ontwerpt aan uw woning!


Bouwnr.StatusKavelopp.Woonopp.InhoudPrijs
1Optie524 m²133 m²546 m³€ 624.900
2Optie524 m²170 m²684 m³€ 654.900 
3Optie523 m²133 m²546 m³€ 614.900
4Optie485 m²170 m²684 m³€ 649.900

Wonen in een villa in Nooitgedacht?

Hebben deze vrijstaande woningen in Nooitgedacht uw aandacht getrokken en bent u benieuwd naar meer informatie? Neem dan contact op met Lamberink Makelaars & Adviseurs, zij helpen u graag verder.