Ga naar inhoud
Logo
Logo

Project Borgrijck – opgeleverd in Borger

Bosrijck wonen – oplevering Nooitgedacht

31-07-23 | Wederom een fijne samenwerking met ontwikkelaar Zethoven Hornstra. Deze 6 onder architectuur gebouwde vrijstaande woningen zijn recent door ons opgeleverd. En dat ook nog op een prachtige locatie in Borger! Kopers Bert en Mieke konden tijdens de oplevering hun geluk niet op en deelden hun ervaring met ons.

“Een laatste keuze maken. Dat is wat we deden.. We zochten een levensloopbestendige woning met alle functies beneden, maar wel met genoeg ruimte zodat de (klein)kinderen kunnen komen logeren. Het moderne ontwerp gaf de doorslag. Hier zijn we echt voor gevallen.

VDM Woningen heeft het allemaal goed in de peiling! Je hebt te maken met zeer tevreden mensen. We zouden VDM absoluut aanraden. Als je ziet hoe het is gegaan en het resultaat, fantastisch! Onze kopersbegeleider Janne stond altijd voor ons klaar. We hadden veel contact met haar. Zelfs af en toe op haar vrije dagen. Overigens, we hadden met alle mensen die hier namens VDM werkten erg leuk contact. Uitvoerder Coos mogen we ook niet vergeten, geweldig! Alleen maar goede ervaringen.”